Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Ce mini-probă au primit concurenții înainte de battle! Tema de gătit i-a întristat pe toți

În ediția 42 din sezonul9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au aflat prin ce mini-probă trebuie să treacă înainte de battle.

irina fodor in bucataria emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9 Galerie
Irina Fodor a pus concurenții să se întreacă într-o mini probă, la Chefi la cuțite | Antena 1

După un duel dificil ce a dus la eliminarea unui concurent, cele trei echipe au revenit în bucătăria „Chefi la cuțite” pentru a afla ce temă de gătit le-a pregătit Irina Fodor de data aceasta.

Ediția 42 a început nu doar cu tatuajul special pe care și l-a făcut Rikito Watanabe din respect pentru Sorin Bontea, ci și cu o mini-pobă la care nimeni nu s-ar fi așteptat.

Ce probă de îndemânare a pregătit Irina Fodor concurenților din ediția 42 de la „Chefi la cuțite”

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” și-a făcut apariția în bucătărie și a dat tuturor o veste nu tocmai bună.

„Știți voi, dragilor, ce număr poartă confruntarea de azi? Astăzi este o temă destul de grea pentru orice bucătar și pentru orice patiser. Dar întâi și întâi o să facem un joc: azi vom curăța cartofi. Nu avem voie să curățăm peeler. La final vom curăța cartofi. O să aveți câte opt cartofi de fiecare, care au fost cântăriți înainte”, a anunțat Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu

Vincenzo Aiello, Dorin Voiasciuc și Florin Revesz s-au întrecut la curățat cartofi folosind cuțitul și se pare că cel mai bine s-a descurcat reprezentantul echipei verzi.

Optimismul tuturor a dispărut instant atunci când Irina Fodor a anunțat care este tema de gătit pentru cel de-al treisprezecelea battle. De data aceasta, fiecare echipă trebuie să facă două rețete de sufleuri: unul dulce și unul ales de Sorin Bontea, cel care a câștigat mini-proba de îndemânare.

Acesta a primit cartonașe cu ingrediente posibile. După ce a analizat atent totul, pentru el a ales sufleul de spanac. Cătălin Scărlătescu a primit sufleul de conopidă, în timp ce Florin Dumitrescu a primit sufleul de dovlecei.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent

În ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, degustarea va fi făcută de o echipă de hochei din București.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 42 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Rikito Watanabe (Riki) s-a tatuat pentru Sorin Bontea. Ce a vrut să facă Scărlătescu... Chefi la cuțite, 1 iunie 2021. Sorin Bontea a „lovit” în rivali cu o amuletă periculoasă! Ce a impus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x