Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Anca Fati e profesoara care și-a cunoscut soțul când acesta era elev. Povestea i-a uluit pe chefi

Anca Fati are 40 de ani, este profesoară și a venit în sezonul 9 „Chefi la cuțite” pentru a demonstra chefilor că se pricepe de minune la gătit, dar și pentru a-și face familia mândră.

Anca Fati la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Raul Ivan a stat de vorbă cu Gina Pistol, în culisele îndrăgitului show culinar | Antena 1

Concurenta a ales să pregătească o rețetă de creier de porc cu ceapă și ou, pe crutoane de pâine și creier pane.

Banda a mers, cloșurile s-au ridicat și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost mai mult decât uimiți să descopere această delicatesă din farfurie și au presupus că cel care a gătit are origini asiatice.

Anca Fati e profesoara de engleză care i-a uimit pe chefi, în ediția 2 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Ușile s-au deschis și doamna profesoară de engleză din Baia Mare și-a făcut apariția zâmbitoare și fericită să-i cunoască pe cei trei bucătari.

Citește și: Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raluca Mihail, impresara celor de la Iris, i-a uimit pe chefi cu dezvăluirile sale

Concurenta a adus pentru fiecare câte un tablou pictat de ea și de fiul său. Apoi, Anca Fati a dezvăluit cum și-a cunoscut soțul, pe vremea când ea era profesoară și el era un elev rebel, în clasa a 12-a.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, după un dialog savuros cu Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Anca Fati a aflat ce părere au avut chefii despre preparatul său, dar și care a fost deznodământul! Cu două cuțite, concurenta a primit astfel șansa de-a merge mai departe în competiție.

Ce alte detalii savuroase a mai dezvăluit aceasta? Află totul urmărind clip video de mai sus, din ediția 2 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 februarie 2021. Andreea Climatiano i-a lăsat fără cuvinte pe chefi! Povestea tinerei e demnă de un film

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Raul Ivan e puștiul de 11 ani care i-a uluit pe chefi cu vorbele alese, dar și cu rețeta... Chefi la cuțite, 1 martie 2021. Minh Binh s-a întors cu o porție de stinky tofu pentru Sorin Bontea! Cum a reacționat ac...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x