Antena Căutare

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Carmen Cojocar a fost eliminată. Care este motivul pentru care Brigitta Gheorghe a plâns

Ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022, a venit cu o nouă pierdere pentru echipa lui chef Sorin Bontea. Carmen Cojocar a fost eliminată din competiția show-ului culinar pentru că a obținut cel mai mic punctaj la duel.

Colaj cu Carmen Cojocar, chef Sorin Bontea și Brigitta Gheorghe Galerie
Ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022, a venit cu o nouă pierdere pentru echipa lui chef Sorin Bontea | Antena 1

Emoțiile au fost copleșitoare în ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022. De data aceasta, banda a trimis toate cele trei echipe la duel, însă cu o mică excepție. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu au fost la egalitate cu farfuriile de la battle, motiv pentru care au fost nevoiți să își trimită doar jumătate de concurenți în „luptă”.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe și Andrei Mihalcea și-au pus în dificultate adversarii. Ce s-a aflat

Competiția a fost una aprigă, iar tensiunile și presiunea s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar. De altfel, chefii au așteptat cu „sufletul la gură” să afle ce concurent o să părăsească competiția.

Carmen Cojocar a fost eliminată din sezonul 10 Chefi la cuțite, pe data de 1 noiembrie 2022

Așteptările juraților a început să fie din ce în ce mai mari odată cu înaintarea în concurs. Cei trei chefi nu au fost surprinși de preparatele concurenților de la duelul din ediția 27 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 1 noiembrie 2022.

„Este o probă la care eu m-aș fi descurcat imediat în 30 de minune. Nu înțeleg cum și de ce, pentru voi, a fost cea mai complicată probă de până acum. Nu avem astăzi 15 puncte, astăzi 3 dintre voi se vor salva cu 7 puncte”, i-a anunțat Gina Pistol.

Citește și: Chefi la cuțite, 31 octombrie 2022. Lina Chirilă a fost eliminată din competiția sezonului 10. Ce punctaj a obținut farfuria ei

NOSFE și Mădălina, soția acestuia, au obținut 10 puncte. Preparatul Floricăi Baboi a fost singura care a primit 14 puncte, în timp ce Dan Manciu a realizat o farfurie de 12 puncte. Titus, Mădălina Cafadaru și Oxi au revenit în bucătăria Chefi la cuțite cu 11 puncte.

Adrian Stroe, cuțitul de aur al lui chef Cătălin Scărlătescu, a obținut 8 puncte. De asemenea, Paco, Tobi și Brigitta Gheorghe s-au salvat cu 7 puncte. Carmen Cojocar a luat 6 puncte, fiind cel mai mic punctaj din această ediție. Așadar, concurenta din echipa lui chef Sorin Bontea a fost eliminată din competiție.

„Felicitări! Mi-a părut bine!”, i-a spus juratul concurentei.

„Îmi era dragă și încă îmi este. Cuminte, muncitoare, și-a dat toată silința să facă cât mai multe și cât mai bun!”, a mai adăugat el.

Brigitta Gheorghe nu s-a mai putut abține și a izbucnit în lacrimi când și-a auzit punctajul: „Nu știu ce să mai fac, îmi pare rău. Am încercat să fac tot ca să pot sta aici. Am crezut că plec, sunt ușurată că mai rămân, dar mă doare foarte tare că este chef dezamăgit de mie.”

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 1 noiembrie 2022. Adrian Stroe a apelat la un gest neașteptat în bucătărie. Ce a spus că are de gând să... Chefi la cuțite, lider de audiență și cu ediția de marți, la finalul căreia Carmen Cojocar a părăsit competiția...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x