Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Mădălina Cafadaru s-a enervat la culme și a răbufnit la battle. Ce a spus despre Lina Chirilă

Mădălina Cafadaru s-a enervat la culme și a răbufnit la cel de-al doilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 19 octombrie 2022. Concurenta nu și-a mai putut stăpâni nervii și a spus lucrurilor pe nume, de față cu Lina Chirilă.

Colaj cu Mădălina Cafadaru și Gina Chirilă în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
Mădălina Cafadaru s-a enervat la culme și a răbufnit la cel de-al doilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzat pe data de 19 octombrie 2022 | Antena 1

Tensiunile dintre concurenți au început să apară și la cel de-al doilea battle din sezonul 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022. De data aceasta, presiunea și-a pus amprenta asupra echipei lui chef Cătălin Scărlătescu.

Mădălina Cafadaru a avut o discuție aprinsă cu Lina Chirilă la bancul de lucru, după ce juratul show-ului culinar le-a împărțit sarcinile. Spiritele s-au încins rapid în bucătărie, iar cele două concurente și-au adresat replici dure.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Mădălina Cafadaru, poveste de viață ca în filme. „M-am dus să-mi iau fetița și nu mai era”

„Ți-am zis să-l faci fideluță”, i-a spus doamna Lina colegei sale.

„Acum îmi spui întreabă-l pe chef, iar după îmi zici că mi-ai zis. Nu mai fi cu două fețe, că nu-i bine. Nu-mi place, las-o așa!”, a evidențiat Mădălina Cafadaru.

Ce a spus Mădălina Cafadaru despre Lina Chirilă în ediția 22 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 19 octombrie 2022

Mădălina Cafadaru s-a arătat deranjată de gesturile Linei Chirilă pe tot parcursul battle-ului. Mai mult decât atât, concurenta a susținut că s-a simțit mai mult încurcată de colega ei decât ajutată.

„Vezi că nu îți merge cu mine! Eu te văd bătrână și te respect, dar vezi că îmi cade fisa și fac urât. Adică ești cu două fețe. (...) Eu mă pusesem acolo să tai dovlecelul ăla, s-a băgat și ea moț. Femeia asta mi-a dat teroare, mi-a luat aerul!”, a mărturisit aceasta.

Discuția aprinsă dintre cele două a continuat la bancul de lucru, unde Mădălina Cafadaru a ținut neapărat să o întrebe pe Lina Chirilă dacă are o problemă cu ea.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Gina Pistol, vestea care a luat prin surprindere echipele. Ce a dezvăluit Lina Chirilă

„Știi care este problema ei? Am văzut, eu puțin cam obsedată să iasă în evidență”, a mai spus Mădălina Cafadaru despre colega sa.

Mai mult decât atât, concurenta și-a dat cu părerea și despre Brigitta Gheorghe în culisele show-ului culinar. Mădălina Cafadaru a observat unele lucruri la colega ei pe care a ținut să le scoată la iveală.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Gina Pistol a anunțat o nouă probă de gătit pentru echipe. De ce s-au certat chefii ... Chefi la cuțite, 19 octombrie 2022. Brigitta Gheorghe i-a făcut pe chefi să se certe la „cuțite”. Ce a urmat în platoul ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x