Un concurent care a făcut senzație în ediția a șaptea a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 15 din 24 martie 2025 este Vadim Broslav în vârstă de 25 de ani din Chișinău. Concurentul a avut curajul de a veni la emisiune cu o rețetă de borș de sfeclă, servită în cel mai neașteptat mod posibil. Când au deschis cloșurile, chefii au făcut ochii mari și au privit atent. Descoperă ce reacții neașteptate au avut aceștia atunci când au degustat preparatul.
Jurații au fost uimiți când au ridicat cloșurile și au privit cum arată borșul de sfeclă făcut de Vadim Broslav, la Chefi la cuțite sezonul 15. Ce plating neașteptat a ales concurentul
În ediția 7 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 15, din data de 24 martie 2025, am putut să îl cunoaștem pe Vadim Broslav în vârstă de 25 de ani din Chișinău. Bărbatul este de meserie bucătar și a decis să vină în fața juraților pentru a demonstra că preparatele simple pot fi savuroase.
„Cea mai gustoasă mâncare este mâncarea simplă, mâncarea pe care tu o gătești acasă, pe care ți-au gătit-o părinții sau buneii. Să vin cu un caviar roșu, cu ton și cu mușchiuleț de vită, pe nimeni din ziua de azi nu mai uimești. Am decis să fac un borș roșu, dar puțin la servire modificat. Cele mai multe emoții o să le am în fața chefilor, deoarece ei înțeleg bucătăria de jos până sus. Toți îmi plac, dar totuși îmi doresc să ajung în echipa lui Chef Richard. Lăsând la o parte cei 30.000 de euro, un stagiu la un asemenea restaurant e o mulțumire, pentru că aduce multe emoții, ai să înțelegi multe lucruri. Visul meu este să primesc măcar trei cuțite”, a dezvăluit concurentul în timp ce își pregătea rețeta de borș roșu cu sfeclă.
Banda a mers, cloșurile au fost ridicate și nu mică a fost surpriza juraților atunci când au descoperit farfuriile. Borșul de sfeclă era pus în bucăți mari de țelină, cu interiorul scobit, ca să imite vasele bătrânești. Un alt detaliu ce i-a uimit pe jurați a fost fânul folosit la décor.
„Românul e inventiv, mie asta îmi place”, a zis chef Alexandru Sautner.
Ajuns în fața juraților, concurentul s-a prezentat și a spus cum a devenit bucătar, ce experiență are și unde a gătit.
La final, pentru ineditul său preparat și pentru curajul de a alege un astfel de plating, concurentul a primit trei cuțite și șansa de a merge mai departe în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 15.
Ești o persoană creativă și îți place să răspunzi provocărilor? Vlad Cazino te invită să învârți roata magică a ingredientelor nebune și să creezi cea mai trăznită rețetă posibilă. Învârte roata, descoperă ingredientul surpriză cu care va trebui să creezi o rețetă cu un nume cât mai creativ. Săptămânal, cele mai inventive rețete vor fi premiate cu vouchere în valoare de 250 de lei, iar la final cu marele premiu: un voucher de 1.500 lei. Înscrie-te la concurs pe https://roataretetelor.a1.ro/.
Chefi la cuțite, sezonul 15, 24 martie 2025. Cine a câștigat a șaptea amuletă. Ce preparate neașteptate au pregătit conc... Chefi la cuțite, lider de audiență ieri. Diseară, Diana Mureșan, fostă sportivă medaliată care a devenit Chef, intră în ...