Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ionuț Irimia a fost arestat în India, iar bucătăria românească i-a adus libertatea

În ediția de pe 12 septembrie 2022 și-a făcut apariția un concurent cu o poveste uimitoare. Ionuț Irimia a fost arestat în India, iar talentul său gastronomic l-a ajutat să scape de închisoare.

colaj foto cu ionut irimia la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Concurentul i-a surprins pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

Ionuț Irimia are 31 de ani, este originar din județul Constanța, dar în prezent este antreprenor în Anglia (vinde și cumpără mașini) și a venit la Chefi la cuțite pentru a găti o saramură de crap. Ionuț a plecat din Anglia cu fiul și pitonul său pentru a participa la show-ul culinar.

Trecutul său are o amprentă puternică. Ionuț a povestit la Chefi la cuțite cum a ajuns în India unde a făcut ilegalități, a clonat carduri și a ajuns să fie arestat și dus la Penitenciar, unde a avut parte de un tratament cumplit la început.

Ionuț Irimia a devenit la scurt timp bucătarul deținuților, iar sarmalele lui au fost îndrăgite până și de directorul penitenciarului. Un deținut foarte periculos care avea un avocat bun l-a ajutat pe Ionuț să iasă din închisoare ca mulțumire pentru mâncarea pe care i-a oferit-o.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Povestea lui Ionuț Irimia din închisoare. Ce a spus la Chefi la cuțite

„Mi-am dorit să fac banii mai ușor. Am plecat în India să fac prostii și am fost arestat. Acolo 3 zile bătaie. M-au dus în celulă cu o sticlă cu apă și am zis că acolo o să mor. A doua zi a venit mâncarea: o roabă de orez și un cazan cu apă cu sare. Am zis că nu am cu să mănânc așa ceva, am făcut grevă 2 săptămâni și au zis că trebuie să facă ceva cu mine că mor, nu mănânc. M-au luat și m-au dus la bucătăria centrală. Am văzut acolo roșii, ceapă, chilli și m-am apucat să fac tocăniță noastră românească de ceapă.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Ionuț Florin Zălău a gătit un preparat care i-a uimit pe chefi. Ce a făcut cu pudra de aur

Miercurea și duminica ne dădeau o porțiune din pui. Puneam cu o săptămână înainte varză la murat, adunam puiul și în fiecare duminică mă apucam să fac sarmale. Și toată lumea aștepta duminica pentru sarmale. Era sărbătoare. Până și directorul Penitenciarului venea duminica să mănânce sarmale. Eu am fost securitatea maximă. Unul dintre cei mai periculoși deținuți, cu 74 de crime, era acolo cu mine și aflând că fac mâncare foarte bună mâncam cu el în fiecare zi. Avocatul lui m-a ajutat să ies din închisoare. Mi se zburlește părul când mă gândesc că gătitul mi-a salvat libertatea. Altfel mai stăteam acolo încă 3 ani de zile”, a povesit Ionuț Irimia.

Din păcate, saramura cu crap și mămăligă pregătită de Ionuț Irimia nu i-a impresionat pe chefii care nu au oferit niciun cuțit.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor prezintă primele ediții ale emisiunii, iar Gina revine în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de defășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Ce bonus uriaș a fost pus în joc pentru a cincea amuletă a sezonului 10: „Asta da p... Chefi la cuțite, 12 septembrie 2022. Cine a câștigat a cincea amuletă. Verdictul Andreei Moldovan i-a surprins pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x