Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Big M e o adevărată senzație pe internet! Ce poveste emoționantă are tânărul

În ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe Big M, un student în vârstă de 20 de ani, din Arad. Tânărul i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viață.

Big M este tânărul care i-a impresionat pe chefi cu povestea sa de viață

Antena 1

Concurentul a dezvăluit faptul că este un mare fan al emisiunii dar fiindcă este un pofticios fără pereche, cu greu se poate uita până la final, fără să îl apuce foamea.

Totuși, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, Big M și-a făcut curaj și a decis să participe, încurajat fiind de apropiați și prieteni. Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, acesta a decis să pregătească o rețetă pe care a învățat-o de la bunica lui: mămăligă cu brânză, smântână, ou și jumări, la cuptor.

Big M e tânărul care i-a impresionat pe jurați cu povestea sa de viață, în ediția 21 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În timp ce a gătit totul, Big M a dezvăluit faptul că își petrece mai toată ziua pe Tik Tok, acolo unde postează clipuri video în care gătește sau degustă tot felul de mâncăruri.

„Oamenii apreciază foarte mult cum gust eu mâncarea. Ei nu pot să guste ca să știe dacă e bună sau nu, dar când mă văd pe mine cum bălesc înaintea ei, cu pofta cu care mușc din lucruri...”, a dezvăluit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Radu Micu i-a impresionat pe chefi cu o rețetă din 1841! Ce a făcut Mihai Bendeac în platou

Extrem de încrezător în forțele sale și în ceea ce a pregătit, tânărul a așteptat degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Big m in fata juratilor chefi la cutite

Big M i-a uimit pe jurați cu dezvăluirile sale

Ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Big M, care s-a prezentat și a dezvăluit faptul că este student la istorie.

„Eu am fost o victimă a bullying-ului și foarte multă vreme am fost afectat de treaba asta. Foarte mult timp am fost închis în mine, nu aveam prieteni, nu aveam curajul să ies pe stradă fiindcă îmi era frică de faptul că oamenii o să mă judece, că o să spună lucruri urâte despre mine. Și la școală mergeam cu un nod în gât. În liceu oamenii se luau de mine pentru că sunt gras și eram foarte trist. Se luau oamenii că eram gras, că mâncam foarte mult, că nu am bani să îmi iau haine scumpe. Am avut inclusiv probleme, dirigentele nu a vrut să mă bage în Bac pe motiv că nu sunt suficient de pregătit și o să fac școala de râs. Am luat 10 la istorie și 10 la geografie. Forte mult timp m-am luptat cu depresia. Când cineva îmi spunea că nu o să reușesc simțeam că ceva din mine moare”, a fost dezvăluirea emoționantă făcută de tânăr.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 aprilie 2021. Marinela Chelaru a făcut show de zile mari! Chefii s-au amuzat copios

Azi, concurentul a depășit fenomenul de bullying-ului și încearcă să ajute și alți tineri să depășească această problemă.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost impresionați de povestea de viață a lui Big M. Chiar dacă nu a primit vreun cuțit, tânărul a fost lăudat pentru ceea ce face și încurajat să revină în sezonul următor cu un preparat mai special.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 21 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Ultimele știri