Antena Căutare

Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă înainte de ultimul battle. Ce a interzis echipelor rivale

În ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții rămași în competiție au avut parte de o surpriză de zile mari.

sorin bontea la chefi la cutite Galerie
Liderul echipei verzi a folosit o amuletă puternică în ultimul battle de la „Chefi la cuțite” sezonul 9 | Antena 1

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, mai pregătiți ca oricând de luptă. Acum, în ediția 46, concurenții rămași în competiție se pregătesc să se ia la întrecere în ultimul battle.

Ușile s-au deschis și Irina Fodor a apărut zâmbitoare și a anunțat că la finalul duelului se va afla cine sunt semifinaliștii sezonului 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Miza este mare și chiar dacă oboseala i-a afectat pe toți, totuși dorința de-a pune mâna pe marele trofeu este mult mai puternică. În ultimul battle însă, Sorin Bontea a ales să folosească ultima amuletă pe care o mai are, ca să-și încurce rivalii.

Sorin Bontea a folosit ultima amuletă de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9

Irina Fodor i-a anunțat pe cei trei chefi că ultimul battle de la „Chefi la cuțite” vine la pachet și cu o regulă importantă.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Sorin Bontea s-a enervat la culme pe Rikito Watanabe (Riki). Ce s-a întâmplat

„De astăzi nu mai puteți salva vreun concurent, dar puteți folosi toate celelalte amulete”, a fost vestea complet neașteptată dată de prezentatoarea show-ului de la Antena 1, lucru ce i-a surprins din plin pe cei trei jurați.

„Mă bucur că am folosit data trecută amuleta de salvare pentru Keed, fiindcă astăzi oricum nu mai puteam s-o folosesc”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Acesta a fost momentul în care liderul echipei mov a realizat că a venit timpul să își folosească amuletele pe care la mai are, ca să își ajute din plin concurenții să ajungă în semifinală.

„Cătălin este mai cu moț. Cu toate că nu are păr, el este mai cu moț”, a reacționat Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Dublă eliminare. Sorin Bontea a pierdut doi concurenți. Cine sunt semifinaliștii

Totuși, după ce s-a gândit mai bine, acesta a decis să își folosească ultima amuletă din acest sezon „Chefi la cuțite”. Bonusul îi permite să blocheze două culori, pe care el trebuie să le folosească în farfurie și rivalii săi. Fără să stea prea mult pe gânduri, acesta a ales galbenul și portocaliul, două culori de bază atunci când vine vorba despre rețete.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 46 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care au luptat pentru a ajunge în finală. După numeroase battle-uri palpitante și dueluri cu răsturnări de situație complet neașteptate, chefii se pregătesc să dea ultima bătălie culinară din acest sezon. Miza este uriașă și fiecare bucătar este gata să dea tot ce are mai bun pentru a-și demonstra priceperea în materie de gătit.

În ultimele ediții ale îndrăgitului show culinar, concurenți de toate vârstele și cu povești de viață suprinzătoare înfruntă așadar emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Te așteptăm pe www.a1.ro să urmărești episoadele din producția „Speak@cuțite, ca să savurezi o extra porție de imagini din show-ul tău preferat.

Vrei sa filetezi sau să toci ca un chef? Ia-ți acum cuțitul original „Chefi la cuțite” >>> https://a1shop.ro

Nu rata marea finală „Chefi la cuțite” 2021, ce va fi difuzată pe 16 iunie, de la ora 20:30, la Antena 1.

Numele semifinaliștilor sezonului 9 Chefi la cuțite, dezvăluite în această seară... Chefi la cuțite, 13 iunie 2021. Ultimele amulete au fost puse în joc! Ce avantaje vor avea Dumitrescu și Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x