Antena Căutare

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut scandal și a aruncat cu obiecte! Ce s-a întâmplat

În al cincilea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Cătălin Scărlătesuc s-a enervat atât de tare pe Alexandru Bădițoaia, cuțitul său de aur, încât a făcut scandal și a aruncat cu obiecte în jur, spre uimirea concurenților.

Cătălin Scărlătescu în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9 Galerie
Din cauza emoțiilor, Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi, în ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

În prezent, Cătălin Scărlătescu deține cele mai multe victorii în materie de battle-uri. Totuși, după ce a pierdut pe unul dintre membrii echipei sale, juratul din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pare mai pornit ca niciodată să adune în palmaresul său cât mai multe câștiguri.

Totuși, în ediția 34 a îndrăgitului show culinar, difuzată pe 16 mai 2021 la Antena 1, „regele scoicilor” a părut că nu mai face față tensiunii. Supărat, acesta a făcut scandal și a aruncat cu obiecte prin bucătărie.

Cătălin Scărlătescu a făcut o criză de nervi și a aruncat cu obiecte prin bucătărie, la emisiunii „Chefi la cuțite”

Frumoasa Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat echipele că, pentru cel de-al cincilea battle, tema de gătit este una cu totul și cu totul specială: steak.

Nici nu bine au auzit asta, că Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au și început să își facă planuri și să se gândească la ce rețete vor pregăti. Cu mușchi de vită, ribeye sau cotlete de berbecuț, fiecare a încercat să dea tot ce are mai bun pentru juriul din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Cele trei farfurii pregătite de echipa mov, echipa verde și cea albastră vor delecta simțurile unor gimnaști de toate vârstele, așa că mâncarea trebuie să fie gustoasă, aspectuoasă, sănătoasă și pe placul tuturor, căci sportivii au vârste cuprinse între 18 și 48 de ani.

 Cătălin Scărlătescu in bucataria „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu s-a enervat în al cincilea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

În timpul gătitului, lucrurile s-au complicat din plin atunci când Sorin Bontea a ales să folosească o amuletă prin care blochează timp de zece minute echipele rivale, cu excepția unui concurent ales de el. Acesta i-a ales pe Keed și Mirela, într-o mișcare strategică menită să pună bețe în roate celorlalte două echipe.

Când pedeapsa s-a terminat și concurenții au revenit toți la bancurile de lucru, Cătălin Scărlătescu a început să dea indicații ba Mirelei, ba lui Alexandru Bădițoaia, cuțitul său de aur din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Doar că lucrurile au părut că scapă de sub control atunci când nervii liderului echipei mov au fost întinși la maximum și acesta a răbufnit pe tânărul său bucătar.

Scărlătescu a țipat, s-a enervat și chiar a ajuns să se răzbume pe obiectele din jur, aruncând cu ele prin bucătărie. Cel mai mult, pe Cătălin Scărlătescu l-a enervat faptul că Alexandru Bădițoaia a părut că nu reușește să facă sosul la timp pentru farfuria echipei mov.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 34 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Sorin Bontea a folosit o amuletă periculoasă! Ce au pățit Scărlătescu și Dumitrescu... Chefi la cuțite, 16 mai 2021. Juriu format din gimnaști, în al cincilea battle! Ce au descoperit chefii la degustare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x