Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Adrian Hampu a fost eliminat din sezonul 11. Chef Sorin Bontea a pierdut primul concurent

Adrian Hampu, concurentul din echipa lui chef Sorin Bontea, a fost eliminat în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023. Iată cum a reacționat juratul la aflarea veștii, dar și cu câte puncte s-a plecat acasă.

colaj foto cu gina pistol, poza cu concurentii si poza cu chefii la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Un concurent a fost eliminat în ediția 24 a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11, difuzată în data de 17 mai 2023 | Antena 1

Chef Sorin Bontea a primit o „lovitură” neașteptată în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 17 mai 2023. Adrian Hampu, concurentul din echipa lui, a fost eliminat din competiția show-ului culinar.

Pentru că cel de-al treilea battle a fost câștigat de chef Florin Dumitrescu și concurenții săi, echipa gri și echipa neagră au intrat la duel. Acestea au primit o probă destul de ușoară din partea Ginei Pistol, care se pare că i-a pus în dificultate.

Citește și: Elena Ciot Monda, mesaj neașteptat după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Fanii au reacționat imediat

Așadar, prezentatoarea TV le-a explicat că trebuie să facă un preparat care să fie servit la un pahar de bere. Concurenții nu au stat prea mult pe gânduri și au apelat la cele mai spectaculoase tehnici pentru a-i impresiona pe jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 15 mai 2023. Lino Golden a fost eliminat din sezonul 11. Cum a reacționat chef Cătălin Scărlătescu

Și de data aceasta, chefii au fost surprinși de unele farfurii în timp ce alte au reușit să-i dezamăgească. Cel mai curios să vadă cum s-a descurcat echipa lui a fost chef Sorin Bontea, care a intrat pentru prima dată în noul sezon la duel cu membrii săi.

„Nu-i greu să faci un preparat care să se potrivească cu o bere, oricine o face și acasă, iar aici sunteți într-o bucătărie profesionistă. Problema este inspirația, problema e că chefii își doresc să fie surprinși. Până acum cea mai mică notă cu care s-a plecat acasă a fost 5, iar astăzi se pleacă tot cu 5. Este prima seară în care avem punctaj maxim!”, a anunțat Gina Pistol.

Adrian Hampu a fost eliminat în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023

Tot în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023, primul concurent care a obținut 15 puncte a fost Constantin Onțu. George Borșaru a luat 14 puncte, fiind penalizat cu 1 punct de Gina Pistol pentru că a depășit timpul probei individuale. Tot 14 puncte a intrat în bucătărie și Daniel Dragomir.

Monica Pușcoiu și Dumitru Paul Tudosescu s-au salvat cu 12 puncte, în timp ce Nina Hariton, cuțitul de aur din echipa roșie, a luat doar 10 puncte. George Popescu, Diane Inamahoro, AnaMaria Ijac (Anica) și Amalia Esa sunt cei care au rămas în competiție cu 9 puncte.

Mario Zahariea a obținut 8 puncte la duel, iar Adrian Hampu doar 5 puncte. Astfel, Adrian Hampu a fost eliminat în ediția 24 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 17 mai 2023 pentru că a avut cel mai mic punctaj.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Elena Ciot Monda a fost eliminată din sezonul 11. Chef Cătălin Scărlătescu a primit o nouă lovitură

„Nu cred așa ceva! Doamne ferește! Nu mai înțeleg nimic”, a spus chef Sorin Bontea. Juratul nu s-a putut abține și a „explodat” după ce a aflat verdictul.

„Sunt puțin rupt de realitate, nu am cuvinte! Nu a gătit nimeni pentru nimeni, au fost deciziile mele”, a mărturisit Adrian Hampu.

„Șoc, șoc, șoc! Nu mă așteptam să plece un bucătar!”, a evidențiat Florin Borșaru.

„Foarte bine! Bucătar, o grijă în minus! Te pup, Adițu”, a fost replica Lunei Morgaciova.

După eliminarea lui Adrian Hampu, chefii s-au decis să discute cu echipele lor pentru a lua în serios competiția în care se află.

„Mâine gătim mai bine! Îmi pare rău dragule!”, a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 17 mai 2023. Ce a pățit George Popescu înainte de duel. Cum s-a „răzbunat” Amalia Esa pe Monica Pușcoiu... Elena Ciot Monda, mesaj neașteptat după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite! Fanii au reacționat imediat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x