Antena Căutare

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Evdochia Calistrat a stârnit discuții aprinse între jurați cu rețeta ei de storceag de sturion

Evdochia Calistrat i-a surprins din plin cu rețeta sa pe jurații emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10. La jurizare, ceva complet neașteptat s-a întâmplat în platou.

colaj foto cu evdochia calistrat la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
În ediția 19 a emisiunii Chefi la cuțite, Evdochia Calistrat i-a uimit pe jurați cu rețeta ei | Antena 1

Concurenta are 54 de ani, este din Slava Cercheză (Tulcea) și a decis să pregătească chefilor o rețetă specială de storceag de sturion, la Chefi la cuțite sezonul 10. Preparatul a stârnit discuții aprinse la masa jurizării. Chiar la jurizare, ceva surprinzător s-a petrecut în platoul emisiunii.

Evdochia Calistrat a stârnit discuții aprinse la Chefi la cuțite sezonul 10

Ca să promoveze preparatele tradiționale din pește, concurenta a decis să pregătească o rețetă de storceag de sturion.

„Bucătăria mi-a dat o liniște, o putere de-a trece mai departe. Pur și simplu nu-mi simt vârsta în bucătărie. Aș vrea mai mult să promovez mâncărurile tradiționale din pește”, a zi sea, sperând că va reuși să mulțumească papilele gustative ale juraților.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat

Totuși, ceva complet neașteptat s-a întâmplat atunci când farfuriile au fost trimise la degustare. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatul, însă nu a durat mult și discuțiile aprinse au izbucnit la masa jurizării. Cel de la care a pornit totul a fost chiar Cătălin Scărlătescu, nemulțumit de rețeta gustată. În opinia lui, storceagul se face cu zer, lucru pe care l-ar fi aflat de la bătrânii locului, în numeroasele sale călătorii în Delta Dunării. Discuțiile aprinse au continuat la masa jurizării până când în platou și-a făcut apariția Evdochia Calistrat.

Concurenta a dezvăluit faptul că este bucătar de 13 ani și că, de fapt, așa se face rețeta de storceag la ea în zonă. Apoi, concurenta a povestit că s-a făcut bucătar în urmă cu 13 ani, din nevoia de a-și schimba viața la scurt timp după ce și-a pierdut fiul, în vârstă de 19 ani, într-un accident. Fără să mai poată trăi în casa ei, doamna s-a mutat în altă parte și chiar a renunțat și la meseria de poștaș.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Apoi, viața a dus-o pe alte drumuri și i s-a propus să devină bucătar la o pensiune în Chilia. De 12 ani, doamna gătește în Delta Dunării.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Sebastian Țopescu (Basti), fiul lui Cristian Țopescu, i-a surprins pe chefi

Nu mică a fost surpriza concurentei atunci când cloșurile s-au ridicat și a descoperit faptul că a primit trei cuțite și șansa de-a merge mai departe în bootcampul Chefi la cuțite sezonul 10.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Cleopatra Stratan și Edward Sanda i-au uimit pe chefi. Ce piesă au cântat... Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Sebastian Țopescu (Basti), fiul lui Cristian Țopescu, i-a surprins pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x