Antena Căutare

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 10. Ei au primit tunici

În ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, chef Sorin Bontea și-a ales 7 concurenți pentru echipa lui. Juratul s-a gândit foarte bine la ce oameni își dorește în bucătărie, iar deciziile sale nu au întârziat să apară.

Colaj cu Sorin Bontea în platoul Chefi la cuțite Galerie
În ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022, chef Sorin Bontea și-a ales 7 concurenți pentru echipa lui | Mihai Stetcu | Antena 1

Formarea echipelor se numără printre cele mai așteptate momente ale sezonului 10 Chefi la cuțite. Ediția 20 a noului sezon, difuzată pe data de 17 octombrie 2022, a venit cu o veste bună pentru telespectatorii care așteptau cu nerăbdare să vadă ce concurenți primesc tunici din partea chefilor.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au făcut alegeri la care foarte puțini se așteptau. Jurații show-ului culinar și-au calculat în detaliu fiecare mișcare, iar surprizele strategice nu au întârziat să apară.

Cine sunt concurenții din echipa lui chef Sorin Bontea în sezonul 10 Chefi la cuțite. Cui a oferit tunici în ediția 20 de pe 17 octombrie 2022

Emoțiile și presiunea au fost simțite și de către cei trei chefi, nu doar de concurenți. În timp ce chef Cătălin Scărlătescu își alesese deja două membre ale echipei sale, chef Sorin Bontea analiza fiecare detaliu de care are nevoie în echipa lui.

Citește și: Cine este Sorin Ilieș, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea de la Chefi la cuțite, sezonul 10. Ce premieră a reușit

Ei sunt cei care au primit tunici de culoarea aurului alb în ediția 20 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 17 octombrie 2022:

Sorin Ilieș - Cuțitul de aur

Sorin Ilieș are 32 de ani, vine din Brașov și este concurentul care a scris istorie la Chefi la cuțite. Acesta a primit trei cuțite de aur din partea chefilor, însă a decis să meargă direct în echipa lui chef Sorin Bontea.

În preselecții, bucătarul i-a impresionat pe jurații show-ului culinar cu un Tournedo Rossini, un preparat pe care îl face destul de des. De altfel, Sorin Ilieș are o experiență vastă în bucătărie, fiind „arma” principală a lui chef Sorin Bontea.

Angelo Quintanar (Paco)

Francisco Quintanar Angulo, cunoscut pe numele de Paco, este spaniolul care le-a atras imediat atenția juraților. Acesta a venit la preselecții alături de partenera sa, ce a părăsit competiția în etapa bootcamp-ului.

Pe parcursul probelor, concurentul le-a demonstrat chefilor că este un bucătar priceput, fapt care l-a făcut pe chef Sorin Bontea să ia o decizie în această privință. De altfel, Paco s-a făcut remarcat datorită preparatelor sale spectaculoase și foarte gustoase.

Gheorghe Nicolae (Gigi Burger)

Gheorghe Nicolae are 28 de ani, vine din Ploiești și este administrator. Încă din etapa preselecțiilor, Gigi Burger le-a dezvăluit telespectatorilor că își dorește să facă parte din echipa lui chef Sorin Bontea.

„Are gust, este simpatic, doritor, va face echipă bună cu restul”, a spus chef Sorin Bontea despre concurent, în culise.

Gabriel Drăgușanu

Gabriel Drăgușanu are 36 de ani, vine din Germania și este bucătar. Concurentul i-a luat prin surprindere pe jurați cu o poveste de viață neașteptată, dar și cu rețeta sa deosebită de salată orientală cu caracatiță.

Gabriel Drăgușanu și-a stăpânit cu greu lacrimile la aflarea veștii că merge mai departe în echipa lui chef Sorin Bontea. Mai mult decât atât, acesta a dezvăluit cu lacrimi în ochi că totul i se datorează soției sale, care l-a motivat în fiecare clipă.

Andrei Mihalcea

Andrei Mihalcea are 32 de ani, locuiește în Brașov și este foarte pasionat de bucătărie. Acesta a fost primul concurent care a primit o tunică argintie din partea lui chef Sorin Bontea, lucru care i-a adus multă bucurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2022. Andrei Mihalcea i-a surprins pe chefi cu preparatul lui de trei stele Michelin

În preselecții, concurentul a obținut două cuțite din partea lui chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. De altfel, Andrei Mihalcea a arătat tuturor cât de talentat este în bucătărie, primind un loc în echipe.

Carmen Cojocaru

Carmen Cojocaru are 28 de ani, locuiește în Timișoara și este cofetar. Tânăra a reușit să-i cucerească pe jurați încă de la preselecții cu rețelele sale spectaculoase, care au dus-o cât mai departe în competiție.

„Carmen Cojocaru este cofetăreasa care a reușit să își depășească frica, făcând un preparat care putea să-i pună probleme foarte mari și să nu-i iasă, a reușit!”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu.

„Am nevoie de patiser în echipă, se potrivește mănușă”, a spus chef Sorin Bontea.

Arminia Lorena Grad

Arminia Lorena Grad are 36 de ani, locuiește în Italia și este, de profesie, ospătar. În preselecții, concurenta a venit să-i impresioneze pe cei trei jurați ai sezonului 10 Chefi la cuțite cu o rețetă de Cannoli de parmezan cu ricotta, fapt care s-a și întâmplat.

„Gătește bine, are gust, a gătit foarte bine la toate probele prin care a trecut și este foarte luptătoare.”, a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Cine sunt concurenții din echipa lui chef Florin Dumitrescu în sezonul 10. Ce aleger... Chefi la cuțite, lider de audiență cu ediția de luni seară. Echipele celor trei Chefi se confruntă în primul battle culi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x