Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Amuleta 22 aduce un avantaj suprem, râvnit de chefi! Ce putere are

Gina Pistol i-a luat prin surprindere pe Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu, atunci când a anunțat ce bonus special aduce amuleta 22 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”!

Florin Dumitrescu și Gina Pistol la Chefi la cuțite, sezonul 9, in bucatarie Galerie
Gina Pistol a anunțat ce bonus aduce amuleta 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Așa cum ne-am obișnuit deja, în fiecare ediție din etapa degustărilor pe nevăzute cei trei chefi se întâlnesc în bucătărie și se întrec în fel și fel de rețete savuroase, în dorința lor de-a obține cât mai multe amulete.

Acestea sunt extrem de prețioase și vor ajuta chefii să pună la cale tot felul de strategii, în etapa bătăliilor pe echipe, așa că orice avantaj în plus e un adevărat as din mânecă!

Ce putere aduce amuleta 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat ce super putere aduce amuleta 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”! Acesta a fost și momentul în care bucătarii au făcut dezvăluiri mai mult decât sincere.

„Gina, prea multe amulete, pui prea multă presiune pe noi, cu amuletele astea și cu poveștile tale, eu nu pricep nimic din ele”, a recunoscut Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Michelle și Laurențiu Nedelcu sunt soții care au devenit rivali în bucătărie

„Am ieșit din zona mea de confort de foarte multe ori”, a mărturisit Florin Dumitrescu.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„De foarte multe ori am avut eu și Cătălin această amuletă și mereu am câștigat. E amuleta supremă”, a fost reacția plină de bucurie a lui Florin, atunci când a auzit despre ce bonus este vorba.

gina pistol in bucataria emiisiunii chefi la cutite, intr-o rochie neagra

Gina Pistol a pregătit chefilor o amuletă puternică

„Sunt două mâini în plus și nu orice mâini”, a fost de părere Sorin Bontea.

Însă, pentru o amuletă atât de puternică, și tema trebuie să fie una pe măsură. De data aceasta, cei trei titani ai bucătăriei trebuie să pregătească rețete în care să combine perfect gustul de sărat cu cel dulce! Vestea nu prea i-a bucurat, căci misiunea nu este una tocmai simplă.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios

Și ca lucrurile să fie și mai complicate, cel care va face jurizarea este nimeni altul decât Chef Samuel Le Torriellec, un celebru bucătar francez stabilit în România, care are mai bine de trei decenii de experiență. Acesta nu doar că a lucrat în restaurante cu stele Michelin, dar a și reușit să primească o astfel de distincție, pe când avea doar 27 de ani.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 22 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Mircea Terhetea s-a contrazis cu chefii la masa jurizării! Care a fost motivul... Chefi la cuțite, 18 aprilie 2021. Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x