Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Comedianții s-au distrat și au făcut glume la degustare. Ce au găsit chefii în farfurii

Farfuriile pregătite de concurenți în cel de-al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au fost degustate atât de chefi, cât și de juriul format din comedianți.

irina fodor in platoul emisiunii chefi la cutite, din sezonul 9, impreuna cu invitatii speciali Galerie
În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, juriul a fost format din actori de stand up comedy, celebri în România | Antena 1

Irina Fodor i-a luat complet prin surprindere pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Extrem de zâmbitoare și cu o energie debordantă, frumoasa prezentatoare a îndrăgitului show culinar a dezvăluit ce temă de gătit cu totul și cu totul specială a pregătit pentru cel de-al șaptelea battle.

Comedianții au degustat din farfuriile concurenților, în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, concurenții au primit sarcina de-a pregăti rețete cât mai gustoase pe bază de fasole, numai bune pentru a fi servite la un fine dining. Și fiindcă tema este una interesantă și creativă, juriul acestei ediții este format din actori celebri de stand up comedy, precum Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu.

Echipa albastră a părut că preia frâiele și că îi dă o pauză lui Florin Dumitrescu, echipa mov a așteptat indicații de la Cătălin Scărlătescu, în timp ce în echipa verde s-a lăsat cu reproșuri și lacrimi, atunci când Victorina Matveev a început să plângă.

Cele șaizeci de minute alocate gătitului au fost extrem de tensionate atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei jurați, care au urmărit atent fiecare mișcare a bucătarilor. Florin Dumitrescu a ales ca, la începutul probei, să folosească o amuletă pentru a micșora timpul de gătit pentru echipa verde cu zece minute.

comedianții invitați sa deguste farfuriile din editia 36 din show-ul chefi la cutite

Comedianții au apreciat din plin farfuriile concurenților

La final, banda a dus farfuriile la degustare, iar comedianții au fost plăcut impresionați atunci când au văzut din ce mâncăruri urmează să guste. Prima la degustare a fost rețeta de chili con carne a lui Sorin Bontea. În același timp, chefii analizau farfuriile echipelor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„E gustos, dar nu are vlagă, nu are picant, trebuie să fie un pic mai spicy”, a fost de părere Cătălin Scărlătescu.

Chiar dacă cei trei jurați au fost destul de critici în privința preparatului, comedianții au părut că savurează din plin fiecare ingredient din farfurie.

A doua farfurie, cea a echipei albastre, a cuprins chips de varză murată, piure de varză murată, fasole bătută, totul lângă un piept de porc cu ketchup de castraveți murați. Cătălin Scărlătescu și echipa sa mov au ales să facă chifteluțe cu carne sau cu fasole, falafel și fasole bătută.

„Orice de aici este cu mult, mult peste ce pot eu să fac în bucătărie”, a fost reacția unuia dintre comedianți.

De data aceasta, fiecare dintre cei trei jurați a considerat că farfuria lui este cea mai apropiată de ideea de fine dining cu fasole. Totuși, cei care vor decide sunt actorii de stand up comedy, invitați să jurizeze farfuriile pregătite de concurenți în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi ce au gătit și alți concurenți.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Victorina Matveev a izbucnit în lacrimi. Ce a dezvăluit concurenta tuturor... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Verdictul la care nimeni nu se aștepta! Ce echipă a câștigat al șaptelea battle cu un scor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x