Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Victorina Matveev a izbucnit în lacrimi. Ce a dezvăluit concurenta tuturor

În ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Victorina Matveev nu și-a mai putut stăpâni lacrimile și a făcut o dezvăluire complet neașteptată.

Victorina Matveev in bucataria emisiunii „Chefi la cuțite” Galerie
Victorina Matveev a început să plângă în ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” | Antena 1

Echipele conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie, ca să afle ce misiune au în cel de-al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”.

Echipa verde a pierdut un concurent cu multă experiență în bucătărie. Acum, Sorin Bontea speră că cei rămași au învățat din greșeli și vor încerca să dea tot ce au mai bun, pentru a evita o nouă posibilă eliminare.

Victorina Matveev a început să plângă și să facă reproșuri în al șaptelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

De data aceasta, Irina Fodor a anunțat o temă de gătit surprinzătoare, dar și un juriu pe măsură. Concurenții din cele trei echipe trebuie să facă rețete de fine dining, pentru actori celebri de stand up comedy.

Cei care vor acorda punctele decisive sunt Cosmin Natanticu, Costel Bojog, Sorin Pârcălab, Dan Frînculescu, Ioana Luiza Ghiță, Cristi Popescu, Alexandru Toma, Claudiu Teoharie, Sergiu Floroaia, Dragoș Mitran și Viorel Dragu.

Victorina Matveev gatind în ediția 36 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Victorina Matveev a plâns, în ediția 36 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Timpul alocat gătitului este de șaizeci de minute și, chiar la începutul probei, Florin Dumitrescu a ales să folosească o amuletă pentru a lovi fix în echipa verde. Cronometrul a pornit și toată lumea s-a apucat de gătit. Totuși, nu a durat mult și ceva neașteptat s-a întâmplat la bancul de lucru.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Copleșită de emoții și supărată că membrii echipei sale nu acceptă propunerile sale pentru farfuria finală, aceasta a izbucnit în lacrimi și a început să arunce cu reproșuri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 36 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Florin Dumitrescu a mai folosit o amuletă! Ce lovitură i-a dat lui Sorin Bontea... Chefi la cuțite, 18 mai 2021. Comedianții s-au distrat și au făcut glume la degustare. Ce au găsit chefii în farfurii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x