Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Cine a câștigat prima amuletă din acest sezon. Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul

În prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, Chef Vlad Pădurescu a degustat preparatele gătite de Orlando Zaharia, Alexandru Sautner, Richard Abou Zaki și Ștefan Popescu, la proba pentru primul avantaj din acest sezon. La final, acesta a anunțat cine a câștigat prima amuletă.

Colaj cu chef Vlad Pădurescu, Irina Fodor și cei patru chefi de la Chefi la cuțite Galerie
După o degustare ce a adus un val uriaș de emoții, Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul și a anunțat astfel cine a câștigat prima amuletă | Antena 1

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu s-au întâlnit în bucătăria Chefi la cuțite pentru a se întrece pentru prima amuletă pusă la bătaie de Irina Fodor în acest sezon nou. Emoțiile au fost mari, însă fiecare s-a străduit să obțină un preparat gustos.

După o degustare ce a adus un val uriaș de emoții, Chef Vlad Pădurescu a dat verdictul și a anunțat astfel cine a câștigat prima amuletă din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024.

Chef Vlad Pădurescu a anunțat cine a câștigat prima amuletă din prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13, difuzată pe 18 martie 2024

În prima confruntare pentru amuletă, ingredientul vedetă a fost pieptul de pui. Deși este un ingredient aparant banal, acesta poate pune în dificultate chiar și cei mai pricepuți chefi.

Vlad Pădurescu a primit misiunea de-a decide care a fost cel mai bun preparat (care merită să câștige prima amuletă din sezonul 13), dar și de-a acorda restul de trei tigăițe cu puncte.

Citește și: CONCURS | Ia parte la „Degustare la cuțite”. Cum poți să trăiești experiența Chefi la cuțite în calitate de degustător

După ce a terminat jurizarea, ușile s-au deschis și Chef Vlad Pădurescu a intrat în platoul emisiunii alături de Irina Fodor, pentru a anunțat verdictul.

„Mi-am dat seama că unul dintre voi a vrut să mă omoare, dar vă zic după”, a zis celebrul bucătar.

Surpriza a fost mare atunci când juratul a început să ofere cele patru tigăițe cu puncte, în prima ediție a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 13.

„Preparatul de trei puncte a fost rulada de țelină”, a spus juratul despre farfuria lui Ștefan Popescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Ce gafă a făcut Orlando Zaharia în prima probă de amuletă. Ce au surprins camerele de filmat

„Patru puncte a primit terina de piept de pui cu hribi”, a fost vestea ce l-a bucurat pe Orlando Zaharia.

Tigăița de aur și amuleta a mers la preparatul lui Chef Richard Abou Zaki, în timp ce Alexandru Sautner a primit tigaia neagră, cea de 2 puncte.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 13 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Chef Orlando Zaharia, Chef Alexandru Sautner, Chef Richard Abou Zaki și Chef Ștefan Popescu au decis să scrie următorul capitol din bucătăria show-ului prezentat de Irina Fodor.

Astfel, la Chefi la cuțite, în noul sezon, cei patru jurați aduc în ringul culinar impresionanta lor experiență, fiind pregătiți să descopere noi talente în domeniul gastronomic, dar și să se întreacă în arena amuletelor, care aduce noutăți, începând cu acest sezon.

Fiecare Chef va primi un număr de puncte pentru preparatul său la întrecerile amuletelor, punctajul final fiind criteriul în funcție de care se va decide cine sunt Chefii care trec în etapa următoare, căci doar trei dintre cei patru jurați vor avea o echipă în etapa confruntărilor. Nu în ultimul rând, juratul care nu își va alcătui o echipă va decide în ce tabără va intra câștigătorul cuțitului său de aur.

Chefi la cuțite sezonul 13 aduce rețete savuroase, confruntări savuroase, momente delicioase și povești de viață surprinzătoare.

Edițiile integrale din sezonul 13 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Chef Vlad Pădurescu a avut o reacție neașteptată când a gustat preparatul lui Alexandru... Chefi la cuțite, 18 martie 2024. Georgiana Burlacu a lăsat un „cadou” neașteptat în farfurie pentru juratul Ștefan Popes...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x