Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cum s-au descurcat echipele la primul duel din sezonul 10. Ce i-a surprins pe jurați

Echipa lui chef Sorin Bontea a ajuns la duel cu echipa lui chef Florin Dumitrescu în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022. Concurenții au primit o nouă provocare culinară din partea Ginei Pistol, iar surprizele pentru jurați nu au întârziat să apară.

Echipa lui chef Sorin Bontea și echipa lui chef Florin Dumitrescu la Chefi la cuțite Galerie
Echipa lui chef Sorin Bontea a ajuns la duel cu echipa lui chef Florin Dumitrescu în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite | Antena 1

În urma voturilor pe care le-au primit din partea actorilor de stand-up, echipa lui chef Sorin Bontea a ajuns la duel cu echipa lui chef Florin Dumitrescu. De altfel, echipa lui chef Cătălin Scărlătescu a reușit să se salveze la primul battle cu un preparat care a fost mai mult pe gustul juraților.

Vestea nu a fost una deloc bună pentru cei 14 concurenți ce s-au duelat în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022. Mai mult decât atât, nici proba nu a fost una ușoară. Aceștia au fost anunțați de Gina Pistol că trebuie să gătească un aliment pane.

Citește și: Chefi la cuțite, 17 octombrie 2022. Arminia Grad și Lina Chirilă și-au adresat replici acide, de față cu chefii. Ce s-a întâmplat

Echipele au primit șansa de a-și analiza în amănunt rețele pe care vor să le facă. De asemenea, acestea au intrat în cămară pentru a se inspira în realizarea preparatului de la duelul de marți seara.

„Ai variante cu nemiluita. O să fie jihad la modul de farfurii foarte frumoase, foarte ingenioase, foarte gustoase”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Cum au reacționat chefii când au gustat din preparatele echipelor de la duel în ediția 21 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 18 octombrie 2022

Concurenții au reușit să facă față cu brio presiunii din bucătărie, realizând preparate de-a dreptul spectaculoase la primul duel al sezonului 10 Chefi la cuțite de pe data de 18 octombrie 2022.

Chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu au avut parte de o surpriză neașteptată când au ridicat cloșurile. Primul preparat, cel al Arminiei Grad, i-a lăsat mască pe chefi.

„Garnitura este îngrozitoare”, a spus unul dintre jurați despre preparatul unei concurente.

Citește și: Chefi la cuțite, 12 octombrie 2022. Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au degustat farfuriile la prima probă de bootcamp

„Mama, arată într-un fel...”, a spus chef Sorin Bontea despre farfuria lui Paco.

„Doamne, ce mă bucur că nu sunt ai mei la omor aici, cred că plângeam în pumni”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

Jurații emisiunii au fost impresionați de unele preparate ale concurenților, iar dezamăgiți de altele.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Cine a câștigat primul battle al sezonului 10. Ce echipe au intrat la duel... Chefi la cuțite, 18 octombrie 2022. Robert Mihăilescu este primul concurent eliminat din sezonul 10. Ce i-a spus Florin ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x