Antena Căutare

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Marius Stratulat i-a impresionat pe toți cu povestea lui. Ce lecție de viață a dat

Marius Stratulat i-a surprins pe chefi cu povestea lui de viață, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023.

Colaj cu Marius Stratulat și jurații Chefi la cuțite pe platoul de filmare Galerie
Marius Stratulat i-a surprins pe chefi cu povestea lui de viață, în ediția 12 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, difuzată pe 18 septembrie 2023 | Antena 1

În ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12 am putut să îl cunoaștem pe Marius Stratulat, un concurent cu o poveste de viață surprinzătoare. La doar 22 de ani, concurentul și-a pierdut abilitatea de-a merge, însă nu și pofta de viață.

Marius Stratulat i-a impresionat pe toți cu povestea lui de viață, în ediția 11 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 12, de la Antena 1

Concurentul a venit la Chefi la cuțite sezonul 12 ca să demonstreze că nimic nu este imposibil dacă îți dorești cu adevărat. Pe lângă pasiunea sa pentru grădinărit, Marius Stratulat spune că iubește și bucătăria. Ca să îi impresioneze pe chefi,acesta a decis să pregătească o rețetă de biban de mare cu piure de cartofi dulci și sos acrișor.

„Vreau să vă arăt că și eu pot și că ambiția poate dezvolta personalitatea unei persoane, indiferent dacă merge în scaun sau dacă are o problemă”, a dezvăluit concurentul, în timp ce gătea.

Citește și: Cine e Janni Alexandridis, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu din sezonul 12 Chefi la cuțite. Pentru ce nume celebre a gătit

Când preparatul a fost gata, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat rețeta și au încercat să își dea seama cine ar fi putut găti o astfel de rețetă. Nu mică le-a fost surpriza atunci când ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marius Stratulat. Acesta le-a oferit în dar câte un pliant, apoi s-a prezentat.

„Sunt antreprenor, nu fiindcă așa mi-am dorit, ci fiindcă așa s-a nimerit. Am devenit antreprenor pe parcurs. Coonduc din 2014 un ONG. În 2015 m-am trezit că avem nevoie de finanțări și am înființat doi furnizori de servicii și dispozitive medicale. Tot ce înseamnă profit din ambele firme le întoarcem către societatea civilă, către campanii, către proiecte, către persoane care au nevoie. Anul trecut am donat undeva la un milion și jumătate de lei. Am avut acum 12 ani un accident de motocicletă, mi-am rupt coloana și de atunci tot caut ambiții. Una a fost să-mi schimb cuțitele de acasă, de aia am venit aici. Aveam 22-23 de ani când s-a întâmplat. Într-o depășire, un puști care nu avea permis (eu mergeam regulamentar) a depășit o mașină și m-a împins într-o bordură. După 3 zile m-am trezit. Prima interacțiune a fost cu o femeie de serviciu, care mi-a zis că o să rămân în scaun toată viața. Medicii mi-au zis și ei că o să fiu spectator la viață și la viețile celor din jur și eu am vrut să demonstrez că nu o să fie așa. Povestea e mai lungă, nu ar fi trebuit să ajung în scaun dacă nu aș fi fost scăpat cu tot cu targă din salvare, dacă eram legat de targă. Când m-au luat la spital era fractură de coloană, dar m-au scăpat cu targa”, a fost dezvăluirea făcută de concurent, spre marea surpriză a chefilor.

Citește și: Chefi la cuțite, 13 septembrie 2023. Ionela Novac i-a emoționat pe chefi cu povestea sa de viață: „Aici nu îți face nimeni rău”

Deși a trecut prin numeroase momente dificile după accident, dar ambiția l-a făcut să își depășească limitele și chiar să se perfecționeze pentru a-i ajuta și pe alții aflați în aceeași situație să învețe să trăiască viața cât mai activ. Chefii au fost uimiți de lecțiile de viață date de concurent și, la final, i-au dat și verdictul: cu două cuțite, concurentul a primit șansa de-a merge în bootcamp, dar a ales să ia cuțitul prieteniei, cel de argint.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 12 Chefi la cuțite. Edițiile integrale se văd în AntenaPLAY

Se dă startul mult așteptatei bătălii din arena Chefi la cuțite. Telespectatorii au parte de o premieră maraton în această toamnă. Așadar, show-ul culinar vine cu 5 ediții consecutive în prima și a doua săptămână de difuzare, ulterior emisiunea având câte 4 ediții săptămânale.

În sezonul 12, Irina Fodor aduce surprize de proporții pentru jurați. Prezentatoarea TV o să-i însoțească pe chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea pe tot parcursul noului sezon, fiind persoana care aduce cele mai imprevizibile vești.

Regulile nu se schimbă în sezonul 12 Chefi la cuțite. Așadar, chefii vor continua să gătească alături de un invitat special la jocul de amuletă. Dacă avantajul nu este câștigat de jurați, acesta va fi pus în seif. Toate mizele din seif vor fi puse în joc în ultima etapă de preselecții, iar un chef se va bucura din plin de ele la battle-uri.

Una dintre noutățile show-ului culinar este o schimbare organizatorică neașteptată: Chefii au un asistent cu o listă consistentă de atribuții, cel care preia acest rol fiind Rikito Watanabe, fostul concurent din sezonul 9 Chefi la cuțite.

Edițiile integrale din sezonul 12 Chefi la cuțite pot fi vizionate pe AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Ramona Chelaru a izbucnit în lacrimi la întrebarea pusă de Florin Dumitrescu. Ce a ... Chefi la cuțite, 18 septembrie 2023. Valentin Butnaru de la Observator a anunțat cine a câștigat bomba cu amulete...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x