Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Matei Sevestrean i-a impresionat pe chefi cu abilitățile sale. Ce a făcut la masa de jurizare

În vârstă de 10 ani, Matei Sevestrean a uimit chefii cu abilitățile sale, în ediția 23 a sezonului 9 Chefi la cuțite.

matei sevestrean, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Matei Sevestrean a făcut show la masa de jurizare în ediția 23 Chefi la cuțite | Antena 1

Matei Sevestrean i-a încântat pe chefi nu doar cu abilitățile sale impresionante, mai ales pentru un copil de 10 ani, dar și cu micile povestioare despre familia sa, pe care le-a dezvăluit fără nicio problemă la masa de jurizare.

Micul bucătar a decis azi să îi încânte pe chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu cu piept de pui cu legume și curcuma.

Matei e al doilea membru al familiei care vine la Chefi la cuțite - sora sa mai mare, Cătălina, a înfruntat chefii în trecut.

Cum i-a impresionat Matei Sevestrean pe chefi în ediția 23 din sezonul 9 Chefi la cuțite

Micul bucătar în vârstă de 10 ani a pregătit un preparat deosebit pentru chefi, pui cu legume și curcuma, însă timpul nu a fost de partea lui și unele componente s-au ars puțin.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

Aflat în fața chefilor, Matei a vrut să le arate și celelalte abilități ale sale - dans acrobatic. Pe ritmul stabilit de chefi, micul Matei a început să se miște la masa de jurizare și să sară pe spate, în piruete. Chefii au fost atât de impresionați, încât l-au aplaudat.

Citește și: Mircea Terhetea s-a contrazis cu chefii la masa jurizării! Care a fost motivul

”Fac dans acrobatic, contemporan, jazz și balet,” a dezvăluit Matei. ”Cu sora mea și, fără ea, nu pot să fac niciun solo, pentru că simt o conexiune foarte mare și ne putem transmite gânduri și putem vorbi prin gânduri și să zicem ce mișcări urmează.”

”Mama este profesor de dans, iar tata este profesor de gimnastică,” a spus Matei.

Citește și: Lucian Barna i-a păcălit pe chefi cu rețeta sa! Jurații, uimiți când i-au aflat meseria

Matei i-a amuzat și cu poveștile pe care le-a dezvăluit de acasă, cu deschiderea specifică unui copil. Într-un final, deși micul Matei i-a impresionat pe chefi cu mișcările sale, nu a reușit să îi impresioneze cu preparatul său și nu a primit niciun cuțit.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile.

De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Ioana Cutugno, surprize la masa de jurizare. Ce legătură are familia ei cu Toto Cutugn... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Carmen Fătu i-a uimit pe chefi cu trecutul său. Cu cine a lucrat înainte să ajungă la ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x