Antena Căutare

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Mihaela Niță a gătit rețeta preferată. De ce a plecat Florin Dumitrescu de la masă cu farfuria

Mihaela Niță a fost înscrisă la Chefi la cuțite chiar de către prietenul ei bun, Marian Capet, și i-a înfruntat pe cei trei chefi în ediția 23 a sezonului 9.

mihaela nita, chefi la cutite, fundal galben Galerie
Mihalea Niță a avut parte de o surpriză la masa de jurizare Chefi la cuțite, în ediția 23 a sezonului 9 | Antena 1

În ediția 23 a sezonului 9 Chefi la cuțite, Mihaela Niță a gătit unul din felurile ei preferate - plăcintă cu brânză și stafide.

În momentul în care farfuriile ei au ajuns la masa de jurizare, chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au început să se contrazică exact care dintre ei ajunge ultimul la masa de jurizare.

În urma discuției, chef Florin Dumitrescu s-a ridicat de la masă și s-a dus să mănânce ”în colț”, moment în care Bontea și Scărlătescu i-au descoperit unul dintre secrete de la masa de jurizare.

Ce au spus chefii despre preparatul Mihaelei Niță în ediția 23 Chefi la cuțite

Deși Mihaela Niță a venit la Chefi la cuțite cu unul dintre preperatele sale preferate, aceasta a avut mari emoții, mai ales în spatele ușii.

Citește mai multe știri Chefi la cuțite aici

”Vă arde de joacă și eu leșin aici,” a spus Mihaela în spatele ușii, în timp ce chefii se distrau la masa de jurizare.

Citește și: Robert Vesea e puștiul de doar 10 ani care a făcut show! Jurații s-au amuzat copios

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au început o discuție despre care dintre ei ajunge mereu ultimul la masa de jurizare. În urma discuției ca între prieteni, Dumitrescu li-a luat farfuria și s-a dus să mănânce ”în colț”, moment în care Bontea a descoperit o pernă pe scaunul colegului său.

”De ce i-ați pus, mă, pernuță d-asta?” a întrebat chef Sorin Bontea atunci când a descoperit mica pernuță maro de pe scaunul lui chef Florin Dumitrescu. ”De ce ai pernuță?”

”Am rămas blocat de spate și mă doare coloana,” a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

După ce Mihaela Niță a intrat pe ușa Chefi la cuțite, cei trei chefi au început să îi spună că ba n-au avut destulă brânză în farfurie, ba că nu au fost destule stafide.

Într-un final, ea a primit nu doar 3 cuțite și șansa să avanseze în emisiunea Chefi la cuțite, dar plăcinta ei a primit și titlul de ”senzație”.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare.

Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură.

Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Carmen Fătu i-a uimit pe chefi cu trecutul său. Cu cine a lucrat înainte să ajungă la ... Chefi la cuțite, 19 aprilie 2021. Amuleta 23 vine cu o pedeapsă! Ce gătesc azi chefii pentru avantajul extraordinar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x