Antena Căutare

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în semn de răzbunare! Ce l-a supărat

În ediție 40 din sezonul 8 al emisiunii, Kani (Andrei Hîncu) a trecut printr-o situație la care nimeni nu s-ar fi așteptat! Chef Florin Dumitrescu a pus mâna pe aparatul de tuns și i-a ras părul, drept răzbunare!

Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Situație complet neașteptată în ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Andrei Hîncu, tânărul zis și Kani, a fost tuns de chef Florin Dumitrescu, în văzul tuturor. Se pare că acesta a fost modul juratului îndrăgitului show culinar să se răzbune pe concurentul din echipa sa!

În ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au reîntâlnit în bucătărie pentru a descoperi ce temă specială a mai pregătit frumoasa Gina Pistol. A treisprezecea bătălie culinară decide ce echipe intră la duel și riscă astfel să pierdă un concurent, așa că emoțiile sunt pe măsura mizei!

Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu), în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Ușile s-au deschis și Gina Pistol i-a eclipsat pe toți cu o apariție seducătoare. Zâmbitoare, aceasta a anunțat că tema probei depinde oarecum de norocul fiecărui jurat.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul), gest obscen în bucătărie! Sorin Bontea, reacție pe măsură

„Sunt trei bugete. Unul foarte mare, pe opulență și bogăție. Unul mijlociu spre mare și unul normal, nu aș zice că e ieftin. Este greu să faci minuni, în general, când bugetul este mic. Dar la Chefi la cuțite nimic este imposibil. Este genul de probă care scoate la iveală factorul wow sau factorul bau-bau! Bugetul cel mai mic este de 30 de ron, cel mai greu o să fie la bugetul mare, în valoare de 150 de lei”, a dezvăluit Gina Pistol, spre marea surpriză a tuturor concurenților.

Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu l-a tuns pe Kani (Andrei Hîncu) în ediția 40 din sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Fără să stea pe gânduri, Florin Dumitrescu a decis să-l lase pe Kani (Andrei Hîncu) să extragă biletul cu bugetul, nu înainte de a-l avertiza, cât se poate de sincer, ce pedeapsă îl așteaptă în caz contrat.

citește și: Gina Pistol, o adevărată zeiță îmbrăcată în aur! Ce detaliu au observat concurenții

„Vreau bugetul mic. Dacă te prind cu bugetul mare te tund, te tund eu. Pe mijloc doar, fix aici și acum”, i-a zis Florin Dumitrescu și Kani (Andrei Hîncu).

Deznodământul? Acesta a venit cu bugetul mediu pentru echipa sa, motiv pentru care Florin Dumitrescu a cerut o mașină de tuns și s-a pus pe treabă.

citește și: Robert Vasiliu (Ragnar Vikingul) a fost eliminat! Ce s-a întâmplat cu Paul Maxim

„Eu sunt un om de cuvânt”, a explicat acesta, înainte de a-i oferi lui Kani un look nou și complet neașteptat.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul.

Chefi la cuțite #DENEOPRIT ⏩ Urmărește sezonul 8 LUNI și MARȚI, la ora 20:30, la Antena 1 și pe Antena Play!​​

Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Temă neașteptată la proba de gătit pe echipe! Ce a anunțat Gina Pistol: „Atăzi sunt ze... Chefi la cuțite 7 decembrie 2020. Sorin Bontea l-a păcălit pe Cătălin Scărlătescu, la proba de gătit! Ce i-a făcut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x