Antena Căutare

Chefi la cuțite 2020. Ionuț Belei și-a folosit amuleta și a blocat concurenți! Probă incredibil de grea, la duel

În ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”, toate cele trei echipe au intrat la duel. Proba este una dificilă, dar bătălia a devenit și mai dificilă atunci când Ionuț Belei a decis să îți folosească amuleta!

Ionuț Belei, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite” Galerie
Ionuț Belei, concurent în sezonul 8 „Chefi la cuțite”

Emisiunea „Chefi la cuțite” poate fi urmărită luni, marți și miercuri, la Antena 1, de la ora 20:30!​

Surprizele se țin lanț, în ediția 36 din sezonul 8 al emisiunii „Chefi la cuțite”. De data aceasta, concurenții au primit misiunea de-a pregăti rețete din viitor, venite parcă din anul 2050.

Proba de gătit pe echipe nu a fost una tocmai simplă și mâncărurile au impresionat nu doar prin aspect, ci și prin prezentarea futuristă.

Cristian Boca și-a folosit amuleta la duel și a blocat concurenți, la „Chefi la cuțite”

Totuși, juriul format din ingineri de aeronave, tehnicieni și proiectanți de la Romaero a votat și, la final, scorul a fost egal între Sorin Bontea și Florin Dumitrescu. Toate cele trei ehcipe au intrat la duel, astfel: Cătălin Scărlătescu cu toți bucătarii, iar rivalii săi cu câte trei concurenți.

citește și: Acuzații grave în echipa lui Sorin Bontea! Un concurent a făcut un gest ce i-a înfuriat pe mulți

Apoi, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătăria „Chefi la cuțite” și a anunțat că tema probei de duel este...ciocolata! Aceasta trebuie combinată însă cu un ingredient special, unic pentru fiecare concurent în parte.

citește și: Ce concurent a primit amuleta specială! „Mai mergi și tu pe la biserică, măi băiatule”

„Boss, toate cloșurile sunt diferite? Diferite toate ingredientele? Asta e moarte clinică”, a mărturisit Cătălin Rizea, din echipa lui Cătălin Scărlătescu.

Proba a devenit și mai dificilă atunci când Ionuț Belei, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ales să își folosească amueleta ce-i permite să blocheze trei concurenți, timp de zece minute din probă. Acesta a ales să blocheze pe Paul Maxim, Cristian Boca și Alberto Chelu.

Urmărește clipul video de mai sus din sezonul 8 „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Chefi la cuțite 2020. Trei echipe intră la duel! Pe cine a salvat Sorin Bontea, cu amuleta... Chefi la cuțite 2020. Duel cu ingrediente periculoase! Ce rețete trebuie să pregătească concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x