Antena Căutare

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cine a câștigat cel de-al 15-lea battle. Verdict neașteptat adus de bandă

După degustarea făcută de sportivi, concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” au aflat ce echipă a câștigat al 15-lea battle.

Sorin Bontea în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” sezonul 9, alaturi de echipa verde Galerie
Echipele au așteptat cu sufletul la gură verdictul adus de banda de foc, după al 15-lea battle de la „Chefi la cuțite”, sezonul 9 | Antena 1

De data aceasta, în ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, concurenții au primit din partea Irinei Fodor nu doar o mini-probă de îndemânare surprinzătoare, ci și o temă de gătit destul de grea, în cel de-al 15-lea battle.

Degustarea a fost făcută de un juriu format din practicanți de tir sportiv. După ce au gustat atent, sportivii au votat ce farfurie le-a plăcut cel mai mult și banda de foc a dezvăluit cine a câștigat al 15-lea battle.

Cine a câștigat al 15-lea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, de la Antena 1

Fiecare echipă a pregătit câte două rețete în straturi, una dulce și una sărată, într-un timp extrem de scurt. Cătălin Scărlătescu, fericit câștigător al mini-probei, și-a ales ca ingredient pentru desert brânza, cu care a făcut prăjitura cu care Narcisa Birjaru a făcut senzație în ediția trecută din sezonul 9 „Chefi la cuțite”. Ca preparat sărat, acesta a mizat pe imam bayildi, adică un fel de musaca turcească de vinete.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sorin Bontea, criză uriașă de nervi. Echipa verde și cea albastră s-au certat

Sorin Bontea a primit de la liderul echipei mov vanilia, cu care a făcut un fel de cremșnit, servit lângă o rețetă de lasagna cu multe straturi.

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea la „Chefi la cuțite”

Florin Dumitrescu a ales să facă un sandviș club cu carne de vită și un desert cu mousse de ciocolată și fructe.

După ce au degustat atent farfuriile pregătite de concurenți, jurații au votat ce farfurie le-a plăcut cel mai mult. Scorul a fost strâns până la un anumit punct și emoțiile concurenților au fost pe măsură, mai ales că în timpul battle-ului am avut parte inclusiv de certuri între echipe.

Citește și: Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Narcisa Birjaru, accident în bucătărie. Ce a pățit concurenta

Totuși, de data aceasta, surpriza a fost mare atunci când banda de foc a adus pentru echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu o victorie uriașă. Supărați, concurenții din echipa verde și cei din echipa albastră au realizat că intră la duel.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 44 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Produsele Chefi la Cuțite sunt aici pentru tine: https://a1shop.ro

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Sportivii au degustat preparatele din battle-ul 15. Ce au descoperit chefii în farfurii... Chefi la cuțite, 7 iunie 2021. Cea mai grea probă de duel din istoria emisiunii. Ce trebuie să „recicleze” concurenții...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Citește și
Ultimele știri
x