Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Andrea Sabini a fost eliminat din sezonul 11. Ce reacție a avut Florin Dumitrescu

Gina Pistol a dezvăluit ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 22 mai 2023, la Antena 1.

Colaj cu chefii și Andrea Sabini în platoul Chefi la cuțite, după eliminare Galerie
Gina Pistol a dezvăluit ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, difuzată pe 22 mai 2023, la Antena 1. | Antena 1

Cel de-al patrulea battle a băgat la duel echipa gri a lui Florin Dumitrescu și cea neagră a lui Cătălin Scărlătescu. După ce Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat preparatele și au acordat punctele care au decis ce concurent a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11. Cu doar 5 puncte obținute pentru preparatul său, Andrea Sabini a părăsit competiția.

Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11, în ediția 25 din data de 22 mai 2023. Ce au zis chefii

Ziua a început în forță pentru cele trei echipe. De data aceasta, Gina Pistol a pregătit o temă de gătit inedită pentru cel de-al patrulea battle. Fiindcă echipa sa a câștigat proba de stors suc de portacale, Cătălin Scărlătescu a decis să aleagă pentru el ardeiul gras, să dea gulia celor din echipa roșie și zucchini lui Florin Dumitrescu. Degustarea a adus un val uriaș de emoții, dar și un verdict neașteptat: cel mai apreciat preparat a fost cel al echipei roșii.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. Luna Morgaciova a făcut o mișcare dură pentru Amalia Mihart. Ce a urmat

Astfel, cei din echipa gri au intrat la duel cu cei din echipa neagră. Și de data aceasta, Gina Pistol a venit cu o temă greu de intuit. Fiecare concurent a primit de la un adversar o combinație de două ingrediente și fiecare a încercat să folosească din plin cele 60 de minute alocate gătitului, pentru a obține o farfurie cât mai gustoasă și mai aspectuoasă, ca să nu devină astfel concurentul care a fost eliminat în ediția 25 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11, de la Antena 1.

După degustare, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întâlnit în platoul emisiunii cu Gina Pistol pentru a afla ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

Rând pe rând s-au anunțat punctajele și concurenții care s-au salvat au intrat fericiți în bucătărie. La final au rămas Mihaela Zahariea, Mario Zahariea, Andrea Sabini și Florin Borșaru. Mihaela a luat 14 puncte și s-a salvat, spre marea surpriză a chefilor, care au felicitat-o.

„A gătit foarte bine, aproape perfect!”, a zis Bontea.

Următorul concurent salvat a fost Florin Borșaru, cu un punctaj de 9 puncte. A venit apoi momentul adevărului: cu doar 5 puncte obținute, Andrea Sabini a fost eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 11.

„7 puncte mi se pare că am fost subevaluat. Friptura aia merita mai mult”, a zis Mario, aflând că s-a salvat.

„S-a pus singur în dificultate alegând să gătească ceva ce nu poate să gătească și anume bucătărie japoneză, bucătărie de stil asiatic, el napoletan fiind. Este o farfurie fadă, uscată. Andrea ne părăsește mai târziu decât ne așteptam, la cât a demonstrat că știe și poate”, a fost de părere Florin Dumitrescu.

„E un om super blând și super drăguț”, a zis Luna Morgaciova.

După ce și-a luat rămas bun de la colegii săi, Andrea Sabini și-a exprimat sentimentele de susținere față de echipa sa, despre care a spus că vrea să o vadă în finala Chefi la cuțite sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a ener... Chefi la cuțite, lider de audiență. În această seară, roata extremă le aduce echipelor cele mai incomode combinații de i...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x