Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Beauty Alexandrescu a pregătit supă de alune pentru jurați! Cum a ajuns în România

Cea mai surprinzătoare concurentă din ediția 11 din sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite” a fost Beauty Alexandrescu, din Ploiești.

Beauty Alexandrescu gătind la chefi la cuțite Galerie
Beauty Alexandrescu i-a uluit pe jurați cu povestea sa de viață, la Chefi la cuțite | Antena 1

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, Beauty Alexandrescu a decis să gătească o supă de alune, un preparat tradițional nigerian ce se mănâncă atât cu pui, cât și cu vită.

În timp ce a pregătit mâncarea, concurenta în vârstă de 48 de ani a dezvăluit că, pentru africani, atunci când gătești este important să și dansezi, ca totul să iasă cât mai gustos. Ambițioasă și dornică să facă senzație, femeia a așteptat cu sufletul la gură degustarea juraților.

Beauty Alexandrescu a făcut senzație în ediția 11 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Banda a mers, cloșurile au fost ridicate și Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari atunci când au văzut ineditul preparat. Deși inițial au crezut că au de-a face cu o porție de griș de lapte, abia apoi aceștia au înțeles că aceasta este, de fapt, garnitura! Singurul care a ghicit că e vorba despre o rețetă africană a fost Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut juratul

Confirmarea a venti atunci când Beauty Alexandrescu și-a făcut apariția în platoul emisiunii „Chefi la cuțite”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Am aflat că aceasta a renunțat la restaurantul pe care îl deținea în Africa și unde era bucătar, atunci când soțul i-a cerut să se mute în România, pentru ca fiul lor să crească aici. În urmă cu doi ani, bărbatul s-a stins din viață, după un diagnostic de cancer.

„E un mare gol în inima mea. Mă tot gândesc că s-a dus undeva și urmează să se întoarcă. În fiecare zi aștept să-mi bată cineva la ușă, dar nu se mai întâmplă. Mi-e foarte greu, sunt o străină într-o țară străină. Am jurat că rămân aici. Fiul meu e aici, doar pe el îl am. Așa că rămân aici cu el. Îi este mai bine aici din punct de vedere al educației. Visul meu e să-mi văd fiul inginer aeronautic, exact ca tatăl său. Și să-l văd fericit”, a mai mărturisit concurenta, care a așteptat cu sufletul la gură verdictul dat de jurați.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Cătălin Petrescu a anunțat cine a câștigat amuleta 11! Surpriza a fost mare

Pentru rețeta sa de supă de alune, Beauty Alexandrescu a primit două cuțite și șansa de-a merge mai departe, în bootcampul sezonului 9 „Chefi la cuțite”.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Vincenzo Manna e italianul ce i-a făcut pe jurați să cânte! Ce a gătit... Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Mirela Retegan a făcut show! Ce daruri speciale a adus pentru chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x