Antena Căutare

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Cătălin Petrescu a anunțat cine a câștigat amuleta 11! Surpriza a fost mare

După ce a degustat farfuriile pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, chef Cătălin Petrescu a decis cine primește amuleta 11 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Cătălin Petrescu și Gina Pistol în platoul emisiunii chefi la cuțite Galerie
Cătălin Petrescu a jurizat farfuriile și a decis cine merită amuleta 11 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, pentru amuleta 11 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, cei trei simpatici bucătari au primit de la Gina Pistol o temă pe măsură.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au fost nevoiți să facă „artă în farfurie” folosind cele trei culori impuse: verde, galben și roșu.

Cătălin Petrescu a decis cine merită amuletă 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Misiunea nu a fost una ușoară, dar fiecare a scos așii din mânecă și a încercat să facă o farfurie cu totul și cu totul specială. La o asemenea sarcină, și amuleta a fost una pe măsură, căci posesorul ei va putea bloca două culori ale celorlalte două echipe, iar acele culori trebuie să se găsească doar pe farfuria celui care deține amuleta.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Pavel Gherghe a refuzat cuțitul de aur al lui Cătălin Scărlătescu! Ce reacție a avut juratul

Cătălin Petrescu a intrat în bucătăria „Chefi la cuțite” și, înarmat cu furculiță și cuțit, a degustat cu multă plăcere cele trei farfurii pregătite de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Încă de la prima vedere, rețetele s-au remarcat prin combinația surprinzătoare de texturi și culori, așa că misiunea juratul din ediția 11 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” nu a fost una tocmai simplă.

Cătălin Scărlătescu a ales să facă o supă cremă de praz cu cartofi, Florin Dumitrescu a făcut o adevărată pictură în farfurie, folosind mușchi de vită cu piure de țelină cu șofran, iar Sorin Bontea a făcut un desert colorat: un cupcake cu cremă de unt în trei culori.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Adrian Savin de la „Insula iubirii” i-a surprins pe chefi! Ce dezvăluiri a făcut

La final, acesta a decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de Sorin Bontea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 11 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Maria Prună a gătit ciorbă de salam și a dezvăluit totul despre viața în închisoare... Chefi la cuțite, 22 martie 2021. Ana Enache și-a salvat fiica prin terapie. Povestea ei i-a uluit pe chefi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x