Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Chefii au dat peste o farfurie dezastruoasă la degustarea după duelul opt. Ce au dezvăluit

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză de zile mari la degustarea

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din al optulea duel de la „Chefi la cuțite” Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților care au intrat în al optulea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Rețeta de pește cu cartofi și piure de spanac pregătită de echipa verde a lui Sorin Bontea a fost desemnată câștigătoare în al optulea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, motiv pentru care Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au trimis bucătarii la duel.

Chiar dacă au mai trecut prin emoțiile probei individuale, concurenții au început să resimtă tot mai mult oboseala și teama de eliminare. În ediția trecută, echipa albastră a primit o lovitură grea atunci când una dintre concurentele cu experiență a fost eliminată.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au descoperit o farfurie dezastruoasă la degustarea de după al optulea duel „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, Irina Fodor a adus în bucătăria „Chefi la cuțite” mai multe cloșuri, sub care a ascuns niște ingrediente speciale.

„În testul de astăzi, fiecare o să aveți pe mână o vedetă a farfuriei voastre, fie legumă, fie fruct”, a fost vestea complet neașteptată dată de prezentatoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

Surpriza a fost mare și emoțiile au atins cote uriașe atunci când toți au descoperit ingrediente variante, precum: praz, ananas, gulie, conopidă, fructul dragonului, liche, rodie, bok choy, cartof dulce, fenicul, banane, ridiche neagră. După ce au extras câte un bilet dintr-un bol, pe care se afla un număr, concurenții și-au „oferit” unul altuia, în ordinea de pe bilet, câte un ingredient vedetă.

concurenții intrați la duel in ediția 37 din sezonul 9 chefi la cutite

Echipa mov și cea albastră au intrat la duel

Vincenzo Aiello a pregătit o rețetă de veloute de praz cu șalău și chipsuri de praz, care a fost bună, dar nu a ieșit în evidență. Valentina Ioniță a făcut cheesecake cu jeleu de ananas și tartar de ananas, cu un crumble apreciat din plin de chefi. Ștefan Borleanu a gătit cu ridichea neagră un ceviche de langustină și Saint Jacques, o mâncare ce a primit doar laude.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Florin Revesz a ales să facă mușchi de vită cu piure de gulie, gulie murată și findant de gulie, o combinație gustoasă, la care chefii nu au avut nimic de reproșat. Narcisa Birjaru a făcut piept de rață cu piure de morcovi, morcov sotat, sos de fenicul și spumă de fenicul, o rețetă despre care jurații au spus că nu pune feniculul suficient de bine în valoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat

Simpaticul Keed a primit sarcina de-a găti cartof dulce, pe care l-a pus alături de un piept de rață cu sparanghel. Ciprian Antone a primi bok choy (varza chinezească), un ingredient pe care l-a transformat în pesto, servit cu piure de conopidă și pește.

Totuși, pe bandă a existat și o farfurie despre care chefii au spus că este de-a dreptul dezastruoasă. Se pare că rețeta de cheesecake făcută de Mirela Negoiță i-a luat prin surprindere complet pe jurați.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Duelul opt i-a speriat pe concurenți. Ce trebuie să gătească... Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x