Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Cine a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă

Al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o altă pierdere dureroasă pentru Florin Dumitrescu. Din echipa albastră a mai fost eliminată o concurentă, în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 23 mai 2021.

Concurenții din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” asteptand verdictul de la eliminare Galerie
În ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Florin Dumitrescu a pierdut o concurentă | Antena 1

După ce au degustat farfuriile concurenților intrați în cel de-al optulea duel din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, jurații au revenit în platou pentru a afla verdictul.

De data aceasta, din echipa lui Florin Dumitrescu a mai fost eliminat un concurent, în ediția 37 a show-ului culinar de la Antena 1, difuzată în data de 23 mai 2021.

Ce concurent a fost eliminat în ediția din 18 mai 2021 a emisiunii „Chefi la cuțite”, sezonul 9

De data aceasta, cele trei echipe conduse de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au avut parte de un battle în care tema de gătit i-a obligat să pregătească rețete savuroase, folosind doar șase ingrediente. La finalul probei, farfuriile au fost degustate de un juriu special format din hairstyliști de animale.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Acuzații neașteptate între chefi. Ce a dezvăluit Florin Dumitrescu despre Sorin Bontea

Banda de foc a mers și l-a desemnat câștigător pe Sorin Bontea, așa că echipa verde a avut parte de un moment de liniște, pentru a-și încărca bateriile. Echipa a scăpat astfel de riscul de-a avea un concurent eliminat în ediția 37 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

irina fodor si chefii in platoul emisiunii chefi la cutite

Irina Fodor a anunțat ce punctaje au obținut concurenții intrați la duel

Echipa mov și cea albastră, în schimb, au intrat la un duel cu o temă de gătit dificilă. Fiecare concurent a primit de la un coleg duelist un ingredient vedetă, cu care a trebuit să facă o rețetă cât mai gustoasă. La finalul celor șaizeci de minute alocate gătitului, jurații au degustat farfuriile și au acordat puncte. Apoi, reveniți în platou, aceștia au aflat cine a făcut spectacol în farfurie, dar și cine a pregătit cea mai slabă farfurie.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Victorina Matveev s-a enervat și a țipat la Cristina Mălai. Ce a urmat

„Eu nu sunt o expertă în bucătărie, dar am crezut că e ușor să gătești cu legume și fructe. Se pare însă că nu e ușor deloc, fiindcă unii se blochează. O să începem, ca de obicei, cu cele 15 puncte. Sunt ale lui Ștefan”, a fost vestea dată de Irina Fodor, care a anunțat că un alt concurent a fost eliminat din competiția „Chefi la cuțite”, cu doar cinci puncte.

Florin Dumitrescu a pierdut încă un concurent din echipa albastră, în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Vincenzo Aiello a primit 11 puncte pentru rețeta sa de veloute și o altă surpriză plăcută a ediției a fost Keed, care a primit 12 puncte, lucru ce i-a surprins din plin pe jurați „Chefi la cuțite”, care au așteptat cu sufletul la gură să afle ce concurent a părăsit competiția, în ediția din 23 mai 2021.

Rând pe rând, dueliștii și-au aflat notele și au revenit în bucătărie. La final, în platou au mai rămas doar Nicoleta Pop din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu și Mirela Negoiță din echipa albastră a lui Florin Dumitrescu. Și fiindcă a obținut doar cinci puncte, aceasta din urmă a fost eliminată din sezonul 9 al show-ului „Chefi la cuțite”.

Cu lacrimi în ochi, concurenta din sezonul 9 „Chefi la cuțite” și-a luat la revedere de la colegii de echipă și de la Florin Dumitrescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 37 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să urmărești tot momentul cu verdictul eliminării.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 23 mai 2021. Chefii au dat peste o farfurie dezastruoasă la degustarea după duelul opt. Ce au dezvăluit... Duminică seară, când show-ul a fost lider de audiență. Chef Sorin Bontea, o nouă victorie în confruntările pe echipe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x