Antena Căutare

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Amalia Mihart (Esa) l-a enervat pe Constantin Onuț. Ce a făcut concurenta, fără reținere

În ediția 26 a emisiunii Chefi al cuțite sezonul 11, echipa roșie a intrat la duel cu echipa neagră. În timpul probei, Amalia Mihart (Esa) a avut un schimb neașteptat de replici cu Constantin Onuț.

Colaj cu Amalia Esa și Constantin Onțu în bucătăria Chefi la cuțite Galerie
În ediția 26 a emisiunii Chefi al cuțite sezonul 11, echipa roșie a intrat la duel cu echipa neagră. În timpul probei, Amalia Mihart (Esa) a avut un schimb neașteptat de replici cu Constantin Onuț. | Antena 1

După cel de-al cincilea battle, echipa roșie a lui Sorin Bontea și cea neagră a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la un duel ce a adus o temă de gătit destul de dificilă pentru unii. În timpul probei, Amalia Mihart (Esa) a făcut gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat și a reușit să îl enerveze și pe Constantin Onuț, din echipa rivală.

Ce i-a făcut Amalia Mihart (Esa) lui Constantin Onuț, chiar în timpul duelului din ediția 26 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11

De data aceasta, frumoasa Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat o temă de gătit interesantă, dar care a dat bătăi de cap unora dintre concurenți.

„Astăzi nu vom mai găti nici pește, nici carne. Brunch ovo-lacto-vegetarian. Pe lângă toate aceste vești supărătoare am și una bună: aveți la dispoziție 70 de minute pentru aceasăt probă”, a spus ea zâmbind.

Citește și: Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Nina Hariton s-a certat cu Monica Pușcoiu, chiar de față cu Sorin Bontea. Ce s-a întâmplat

Fără să mai stea pe gânduri, Amalia Mihart (Esa) s-a dus în cămară și a încercat să pună întrebări nu doar lui Constantin Onuț, ci și altor concurenți, ca să se inspire pentru această probă.

„Zi-mi ceva de brunch-ul nostru. Zi-mi ce să fac al doilea preparat, zi-mi ceva ușor. Zi și mie două de brunch”, a zis ea celor cărora le-a cerut sfatul.

„Zi și mie un sos șmecher de paste, că te las pe tine să faci dovlecelul umplut, că n-are rost. Și paste de care? Hai cu mine!”, a încercat apoi Amalia să afle de la Constantin.

„Nu am timp”, i-a răspuns concurentul, în timp ce își făcea rețetele alese.

Citește și: Chefi la cuțite, 22 mai 2023. George Popescu s-a simțit „sabotat” de Amalia Mihart. Ce gest făcut de concurentă l-a enervat

Întrebările Amaliei au continuat, iar colegul său de banc i-a răspuns și a ajutat-o, însă nu a părut că este suficient.

„Nu pot să îți zic, nu e corect față de ai mei”, i-a zis el, enervându-se.

„Păi eu te-am lăsat pe tine să faci dovlecelul, ești nebun!”, i-a zis Amalia, surprinsă de reacția acestuia.

În ciuda faptului că a fost tot timpul ajutată, concurenta nu s-a lăsat cu atât, ba chiar a continuat.

„Ești culmea și tu, mă întrebi pe mine! Îți dai seama, te ajut pe tine și poate să iasă unul de la mine”, a fost replica nervoasă a lui Constantin Onuț.

În ultimul minut al probei, Amalia Mihart a intrat în panică și a pus pastele cu mâna direct în farfurie, lucru ce a fost aspru criticat de către cei care au văzut-o. Apoi, când cronometrul s-a oprit, ea încă tăia la foietajul pe care l-a făcut și s-a dus să pună bucățile în farfurie, atunci când nimeni nu se uita atent.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Cine a câștigat al cincilea battle. Ce verdict a adus banda. Ce reacții au avut chefii... Chefi la cuțite, 23 mai 2023. Daniel Dragomir a fost eliminat. Ce s-a aflat despre Constantin Onuț. Gina, mesaj pentru A...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x