Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Trei concurenți au dat o probă de forță. Cine i-a uluit chiar și pe chefi

Înainte de cel de-al nouălea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, trei concurenți s-au întrecut la o probă de forță.

Ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, difuzată în data de 24 mai 2021, a început în forță atât pentru concurenți, cât și pentru cei trei chefi.

De data aceasta, Irina Fodor a anunțat că, înainte de-a dezvăluit ce temă de gătit aduce cel de-al nouălea battle, fiecare echipă trebuie să aleagă un concurent pentru o mini probă de îndemânare.

Trei concurenți s-au întrecut la o probă de forță, în ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite

Noutatea acestui sezon constă în existența unor mini probe înainte de battle. Echipa care câștigă confruntarea primește un avantaj față de rivali, așa că miza este una cât se poate de imporatantă.

„Trebuie să alegeți câte un concurent care să participe la probă. Pot să vă spun doar că trebuie multă forță. O să aveți 12 ouă și albușul lor trebuie bătut până nu va curge din castron”, a fost vestea complet neașteptată dată de prezentatoare.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Elena Matei s-a certat cu Ștefan Borleanu. Ce s-a întâmplat

Narcisa Birjaru și Keed au părut imediat că rămân în urmă, atunci când „s-a activat” Victorina Matveev, apriga concurentă din echipa verde a lui Sorin Bontea.

Keed, la proba de îndemânare de la „Chefi la cuțite” 

Keed, la proba de îndemânare de la „Chefi la cuțite”

„Dădea cu telul ăla de nici nu îi vedeai mâna”, a fost reacția lui Ciprian Antone, concurentul din echipa albastră.

Nu doar concurenții, ci și jurații „Chefi la cuțite” au fost șocați de viteza concurentei și au venit să o privească îndeaproape.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut o concurentă

„Victorina este un fel de robot rusesc”, a zis Valentina Ioniță de la echipa mov, vâzând uluitoarea viteză cu care se mișcă Victorina.

„Mixerele sunt pistol cu apă, nu ai cum să bați în halul ăla, e ireală. Să o scoată cineva din priză, nu are potențiometru? Să o dăm mai încet”, a glumit Cătălin Scărlătescu, fiind extrem de impresionat de abilitățile concurentei.

Deloc surprinzător, prima care a obținut consistența perfectă a albușurilor de ou a fost concurenta din echipa verde și toată lumea a fost de acord că nimeni nu avea vreo șansă reală în fața ei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 38 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Florin Dumitrescu a spart prima amuletă bombă. Ce surprize a descoperit înăuntru... Chefi la cuțite, 24 mai 2021. Lovitură grea în al nouălea battle. Ce trebuie să gătească echipele...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x