Antena Căutare

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Un concurent a fost eliminat! Cătălin Scărlătescu l-a pierdut pe Cătălin Boroica

La finalul unui duel plin de emoții, un concurent a fost eliminat în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1. Astfel, Cătălin Scărlătescu a pierdut un bucătar din echipa sa de aur galben.

colaj foto cu gina pistol, chefii si concurentii la chefi la cutite sezonul 10 Galerie
Gina Pistol a anunțat ce concurent este eliminat în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 | Antena 1

În ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, echipele conduse de Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu s-au întrecut la un duel în care ingredientele impuse au fost somon, cartofi și ouă. După degustare, chefii au acordat notele care au adus un deznodământ neașteptat. La final, Gina Pistol a anunțat notele și astfel s-a aflat ce concurent a fost eliminat în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, de la Antena 1.

Ce concurent a fost eliminat în ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată în data de 24 octombrie 2022

Ediția a fost una cu totul și cu totul specială. De data aceasta, Gina Pistol a venit cu o temă de gătit surprinzătoare și chiar emoționantă.

„Ne-am gândit să dedicăm o ediție ideii de pace și de bunăstare, căci până la urmă gătitul este o expresie a unor clipe de tihnă alături de cei dragi, în familie. Gătitul este un exercițiu de dragoste, de respect, de dăruire. Gătitul înseamnă normalitate și liniște și pace. Iar acum, în jurul nostru și în lumea în care trăim, folosim des cuvântul război. Folosim des cuvântul refugiați și despre asta este vorba astăzi. Nu este vorba despre ce gătim, ci despre cine gustă. Invitații de astăzi vor fi refugiați. Oameni care au fost nevoiți să își părăsească casele, să lase în urmă traiul lor obișnuit și toate gusturile de acasă”, a spus Gina Pistol, cu lacrimi în ochi.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au refuzat să guste din farfuria lui Cătălin Scărlătescu

Florin Dumitrescu a ales să pregătească o rețetă de colțunași, Sorin Bontea a mizat pe pui a la Kiev, în timp ce Cătălin Scărlătescu a pregătit un borș ucrainean. Invitații, refugiați din Ucraina, au degustat totul cu multă atenție și au decis că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa lui Sorin Bontea. Fericit că a scăpat de riscul de-a avea un concurent eliminat de la Chefi la cuțite de data aceasta, juratul a fost în culmea fericirii. Nu același lucru s-a putut spune și despre Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Intrate la duel, cele două echipe au avut misiunea de-a găti rețete cât mai gustoase folosind în mod obligatoriu ouă, somon și cartofi. La finalul probei, chefii au degustat și au acordat note, decizând astfel, indirect, ce concurent a fost eliminat de la Chefi la cuțite, ediția 23 din sezonul 10.

Apoi, Gina Pistol s-a reîntâlnit în platou cu chefii și cu toți concurenții și, rând pe rând, aceasta a început să anunțe notele.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Ahmad Daas a trecut printr-un incident periculos din cauza unei oale sub presiune. Ce a urmat

Cel mai mare punctaj l-a obținut Adrian Stroe (15 puncte), urmat apoi de Florin Dragomir, Brigitta Gheorghe, Raluca Todea (13 puncte). La capătul opus a fost Cătălin Boroica, tânărul bucătar care a obținut doar 9 puncte. Fiindcă a avut cea mai slabă farfurie dintre toate, el a fost concurentul eliminat de la Chefi la cuțite sezonul 10. La finalul unei zile stresante și presărată de conflicte cu rivalii săi, Cătălin Scărlătescu a primit o lovitură grea.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 23 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10 de la Antena 1 ca să vezi ce s-a întâmplat.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 24 octombrie 2022. Cătălin Scărlătescu a părăsit platoul în timpul degustării. Ce s-a întâmplat, de fap... Chefi la cuțite, lider de audiență pe toate segmentele de public. În seara aceasta, chefii au parte de o eliminare neașt...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x