Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Jurații au trăit numeroase surprize la degustare. Ce au găsit în farfurii

În ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile concurenților intrați la duel și au acordat puncte.

chefii la degustarea din ediția 39 din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au degustat farfuriile din cel de-al zecelea duel de la „Chefi la cuțite” | Antena 1

De data aceasta, cele trei echipe au trecut prin emoții uriașe și printr-un battle cu o temă ieșită din comun. De data aceasta, hitul sezonului 9 „Chefi la cuțite” („gogoși, cupcakes și Titu”) a trebuit să se materializeze pe farfuriile celor trei echipe.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile din al zecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Degustarea a fost făcute de artiști de la HaHaHa Production, care au savurat din plin bunătățile din farfurie și au ales preparatul care le-a plăcut cel mai mult. Se pare că mișcarea strategică făcută de Florin Dumitrescu l-a ajutat să scoată cea mai bună farfurie dintre toți.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Florin Dumitrescu a folosit amuleta bombă! Ce concurent a amenințat că dă afară

Practic, al zecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” s-a terminat cu o victorie detașată pentru echipa albastră a lui Florin Dumitrescu, care a primit șapte puncte din unsprezece. Astfel, echipa verde condusă de Sorin Bontea și cea mov a lui Cătălin Scărlătescu au intrat la un duel.

De data aceasta, Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătărie și i-a pus pe concurenți să tragă la sorți și să aleagă un ingredient aflat sub cloșurile. Acesta a trebuit folosit pentru a obține un dish pentru un eveniment.

sorin bontea, florin dumitrescu si catalin scarlatescu la degustare

Jurații au degustat cu atenție farfuriile celor intrați la duel

Pate de ficat, pastă tahini, tabouleh, guacamole, dulceață de ceapă, sos olandez, aluat de foietaj, pastă de măsline, sos bernaise, ou poșat și ardei copt, acestea au fost ingredientele pe care le-au descoperit dueliștii sub cloșuri.

Unii concurenți au părut că se descurcă de minune, în timp ce pentru alții a fost o adevărată provocare să facă un starter bun.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

Unele farfurii au impresionat prin aspect sau rpin combinația de gust sau arome, dar au fost și farfurii care au dezamăgit. Valentina Ioniță a impresionat cu rețeta sa de tabouleh, în timp ce farfuria Narcisei Birjaru i-a lăsat lui Sorin Bontea impresia de „sărăcie”. De data aceasta, chefii au păru t mult mai mulțumiți de cee ace au descoperit la degustare, în comparație cu ediția trecută.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Probă surpriză pentru al zecelea duel. Din ce ingrediente deosebite trebuie să aleagă conc... Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cine a fost eliminat. Sorin Bontea a pierdut încă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x