Antena Căutare

Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Temă de gătit neașteptată pentru al zecelea battle! Ce legătură are cu gara din Titu

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au făcut intrarea în bucătăria „Chefi la cuțite”, pentru a descoperi ce temă de gătit aduce al zecelea battle din sezonul 9.

catalin scarlatescu si echipa mov din sezonul 9 chefi la cutite Galerie
Chefii au fost uluiți când au aflat ce trebuie să gătească pentru al zecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Cei care au urmărit sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” știu că hitul acestui sezon a fost piesa pe care s-au distrat jurații, ori de câte ori au avut ocazia, la audiții. Cine nu își amintește de combinația amuzantă de cuvinte „gogoși, cupcakes și Titu”?

Ce temă de gătit neașteptată au primit concurenții în al zecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Iată însă că a venit momentul ca melodia să fie ridicată la rang de hit culinar, nu doar muzical. Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și i-a surprins pe toți cu o temă de gătit specială, pentru cel de-al zecelea battle.

„Astăzi sunt pus pe război, nu mai văd nimic, doar vreau să câștig”, a mărturisit Florin Dumitrescu, dornic să guste iar victoria.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Paul Vasile, cuțitul de aur al lui Sorin Bontea, a ajuns în altă echipă după eliminare

Îmbrăcată cu o ținută superbă și extrem de elegantă, prezentatoarea i-a uluit atât pe chefi, cât și pe concurenții din cele trei echipe. Nu mică a fost însă surpriza tuturor atunci când aceasta a anunțat ce temă de gătit aduce al zecelea battle din sezonul 9 „Chefi la cuțite”.

Florin Dumitrescu și concurenții din echipa albastră

Florin Dumitrescu și concurenții din echipa albastră

„Dragii mei, battle-ul zece din sezonul 9. Așa ceva merită…altceva! În audiții, când erați mult mai relaxați, ați ținut-o într-un cântec și o veselie, Ați inventat chiar și un hit al vostru, dar care nu a ajuns la nivel de single, încă. Dar aveți astăzi această ocazie, căci cine credeți că vine la degustare? Astăzi îi avem pe cei de la HaHaHa Production. Mai țineți minte hitul vostru? Tema de astăzi este sctrict legată de această capodoperă. Astăzi trebuie să faceți trei preparate: un cupcake, o gogoașă și ceva care să reprezinte gara din Titu”, a fost vestea complet neașteătată data de Irina Fodor.

Citește și: Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia

Pe lângă cupcakes și gogoși, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au decis să facă și câte un șnițel, fiindcă în opinia lor, în gara din Titu sigur ai găsi mici, grătar sau șnițele, pe placul tuturor călătorilor.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 39 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite 2021. Cum arată părinții Cristinei Mălai, concurenta eliminată pe 24 mai... Chefi la cuțite, 25 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a făcut o criză uriașă de nervi. Ce i-a zis lui Alexandru Bădițoaia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x