Antena Căutare

Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Denis Pîrvu-Preda e celebru pe YouTube, la doar 13 ani! Dezvăluirile sale au uimit jurații

În ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” am putut să îl cunoaștem pe simpaticul Denis Pîrvu-Preda, un puști de doar 13 ani care i-a cucerit pe toți!

Denis Pîrvu-Preda gatind in bucataria chefi la cutite Galerie
Denis Pîrvu-Preda are 13 ani și a pregătit chefilor o rețetă specială de burger | Antena 1

Concurentul este pasionat de mâncare și a învățat tot felul de lucruri legate de bucătărie de la mama sa. Acum, convins că este îndeajuns de bine pregătit, a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, pentru a se convinge că este, într-adevăr, extrem de priceput.

Ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, tânărul a ales să facă o delicioasă rețetă de burgeri înveliți în bacon.

Denis Pîrvu-Preda e puștiul de pe Youtube care i-a uimit pe jurați în ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În timp ce a pregătit totul, Denis Pîrvu-Preda a dezvăluit faptul că are un canal de YouTube, acolo unde postează des conținut original. În urmă cu trei ani, tânărul și-a descoperit această pasiune pe care a decis-o s-o valorifice și care i-a adus numeroși urmăritori.

Mai surprinzător este faptul că, deși are doar 13 ani, tânărul concurent știe deja că își dorește să facă o carieră în domeniul imobiliar.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Dan Panait l-a făcut pe Sorin Bontea să recurgă la un gest neașteptat, când au rămas singuri

Denis Pîrvu-Preda a mai explicat faptul că este un mare pasionat de sporturi, dar că nu neglijează nici școala.

După ce a terminat de gătit, puștiul a așteptat cu sufletul la gură degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Aceștia au „taxat” din plin greșelile din farfurie și apoi au dorit să îl cunoască pe concurentul care a pregătit burgerul.

Denis Pîrvu-Preda in platoul chefi la cutite

Denis Pîrvu-Preda a făcut senzație la „Chefi la cuțite”

Am aflat că Denis „pericol public” și-a descoperit pasiunea pentru gătit încă de la vârsta de nouă ani, atunci când a reușit să strice două cuptoare cu microunde, în încercarea de-a găti bezele sau cașcaval pane.

Citește și: Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Amedeo D’Ambrosio i-a supărat pe chefi! Ce mesaj i-au scris aceștia pe foi

Jurații emisiunii „Chefi la cuțite” i-au descoperit canalul de YouTube și au aflat mai multe despre viziunea puștiului despre afaceri! La final, Denis Pîrvu-Preda a primit două cuțite și șansa de-a merge în bootcampul îndrăgitului show culinar! Extrem de fericit, concurentul a plecat cu zâmbetul pe buze și cu multe încurajări venite din partea celor trei jurați.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 26 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul!

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”!

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Florin Dumitrescu, lider în clasamentul amuletelor. Chef Silviu Nedelea, fostul cuțit de aur, în postura de jurat... Chefi la cuțite, 26 aprilie 2021. Mircea Tand, vărul lui chef Nicolai, i-a luat prin surprindere pe chefi! Ce le-a mărtu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x