Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Chefii au avut o surpriză la degustarea preparatelor de la duel. Ce au găsit sub un cloș

Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză la degustarea preparatelor de la duelul din ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022. Hai să vezi ce au găsit jurații sub unul dintre cloșuri.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu la filmările Chefi la cuțite, degustă preparatele Galerie
Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au avut parte de o surpriză la degustarea preparatelor de la duelul din ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022 | Antena 1

Concurenții și-au depășit limitele la proba individuală din ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022. Chiar dacă proba a fost una destul de ușoară, presiunea semifinalei și-a pus amprenta asupra celor intrați la duel.

Emoțiile s-au simțit la cote maxime în bucătăria show-ului culinar, unde concurenții și-au dat toată silința ca preparatele lor să fie pe gustul juraților. Dorința de a merge mai departe în competiție i-a motivat pe aceștia să realizeze cele mai spectaculoase farfurii.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Ce concurent a fost eliminat. Florin Dumitrescu a pierdut-o pe Ștefania Pop

Chefii au așteptat cu nerăbdare să vadă cum s-au descurcat Gigi, Titus, Flori, Raluca, Manciu, Mădălina Crețan, Adrian Stroe și Mădălina Cafadaru în etapa individuală din această seară.

Ce au găsit chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu sub cloșuri la degustarea preparatelor de la duel

Nici bine nu a adus banda preparatele concurenților de la duel că jurații au fost impresionați de ceea ce au găsit sub cloșuri. Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au fost foarte atenți la toate detaliile din cele 8 farfurii.

„Ca idee e mișto”, a spus unul dintre jurați despre preparatul lui Titus.

Mai mult decât atât, cei trei chefi au avut parte de o surpriză neașteptată atunci când au ridicat ultimul cloș. Aceștia au fost surprinși de burgerul imens făcut de Raluca Todea la proba individuală.

Citește și: Chefi la cuțite, 21 noiembrie 2022. Gina Pistol a anunțat o temă dificilă pentru cel de-al 15-lea battle. Ce cadouri a făcut Titus

„Arată bine!”, a mărturisit chef Sorin Bontea.

„Apare burgerul. Mare, impunător, imens”, a mai adăugat chef Cătălin Scărlătescu.

„Am avut parte de niște farfurii interesante. A fost o ultimă individuală peste așteptările mele, ținând cont de temă. Mă bucur că ne-a fost greu să decidem farfuriile slabe”, a dezvăluit chef Florin Dumitrescu.

Un lucru este evident, concurenții au reușit să impresioneze cu preparatele lor la duelul din ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe 28 noiembrie 2022.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespectatorii au parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay a fost doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Bătălia continuă! Nu rata Marea Finală a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 10, difuzată pe 1 Decembrie, de la ora 20:30, la Antena 1!

Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Primii concurenți care au mers direct în semifinala sezonului 10. Ce au decis chefii... Chefi la cuțite, 28 noiembrie 2022. Titus Antonescu și Mădălina Crețan au fost eliminați. Cine sunt semifinaliștii sezon...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x