Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Daniela și Lucreția Grigoraș au reușit să-i „păcălească” pe jurați. Ce au crezut aceștia

Daniela și Lucreția Grigoraș sunt concurentele care au reușit să-i „păcălească” pe jurați în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 28 septembrie 2022. Chefii au crezut că sunt gemene, însă între ele există un alt grad de rudenie.

Colaj cu Daniela și Lucreția Grigoraș la Chefi la cuțite Galerie
Daniela și Lucreția Grigoraș sunt concurentele care au reușit să-i „păcălească” pe jurați în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 28 septembrie 2022 | Antena 1

Daniela Grigoraș are 32 de ani și este infirmieră, în timp ce Lucreția Grigoraș, mama acesteia, are 53 de ani și este de meserie ospătar. Cele două au surprins telespectatorii cu apariția lor spectaculoasă din ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, de pe data de 28 septembrie 2022.

Întrebate de Gina Pistol care este relația dintre ele, tânăra a susținut faptul că mama este cea mai bună prietenă a ei.

„Am venit să gătim, le gătesc prietenilor toată ziua. În fiecare weekend gătesc pentru 18 - 20 de prieteni. Numai eu gătesc, nu se atinge nimeni de oalele mele. (...) Gătesc foarte mult acasă, îmi place să fac chestii noi”, a dezvăluit Lucreția Grigoraș.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Vlăduț Fildiroi i-a impresionat pe chefi cu un preparat spectaculos. Ce a gătit concurentul

Pentru a-i impresiona pe cei trei jurați ai show-ului culinar, Daniela Grigoraș a ales să gătească musaca de cartofi, iar mama sa a pregătit șnițel karageorge și sos de castraveți murați.

„Nu vreau să fiu cu ea în aceeași echipă că s-ar putea să iasă nasol, asta dacă ajungem în echipe”, a evidențiat Daniela Grigoraș.

Ce reacție au avut chefii la intrarea în platoul a Danielei și Lucreției Grigoraș, în ediția 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite de pe 28 septembrie 2022

Daniela și Lucreția Grigoraș au reușit să-i „păcălească” pe jurații show-ului culinar încă din prima clipă. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au crezut că acestea sunt gemene, nu mamă și fiica.

„Sunteți gemene?”, au întrebat chefii.

„E diferență de 20 de ani între noi, suntem mamă și fiica”, au răspuns cele două.

„Nu aveți cum! Nu se vede diferența!”, a mai adăugat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Ce au făcut chefii înainte ca Nicolae Valentin Bordianu să intre în platou: „Dă, bă, banii!”

De asemenea, concurentele nu au scăpat de întrebările celor trei jurați. Aceștia și-au dorit să afle motivul pentru care preparatele lor au fost dulci, lucru care a dat-o de gol pe Lucreția Grigoraș.

Se pare că aceasta a pus zahăr în mâncarea fiicei sale atunci când nu era atentă.

„Fii atentă! Asta a făcut. Nu cred!”, a spus chef Florin Dumitrescu.

„Deci nu cred că ai făcut asta!!! Eu am gustat și am zis că e dulce”, i-a zis Daniela Grigoraș.

Ce momente spectaculoase aduce sezonul 10 Chefi la cuțite

Telespctatorii vor avea parte de o formulă unică în sezonul 10 Chefi la cuțite deoarece este pentru prima oară când show-ul culinar are două prezentatoare, Gina Pistol și Irina Fodor.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare a show-ului, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, din nou lider de audiență. În seara aceasta, jurații primesc vizita lui Gordon Ramsay. „Am rămas fără c... Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Ce avantaj uriaș aduce amuleta 13: „Zici că e film horror!”. Chefii au avut o surpr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x