Antena Căutare

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Cine a câștigat amuleta 13. Călin Căpușan i-a făcut o „farsă” lui chef Sorin Bontea

Călin Căpușan a dat verdictul final în privința amuletei 13 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data e 28 septembrie 2022. Momentele tensionate nu au lipsit din platoul show-ului culinar. Hai să vezi ce s-a întâmplat.

Gina Pistol, Călin Căpușan și chefii la Chefi la cuțite sezonul 10 Galerie
Călin Căpușan a dat verdictul final în privința amuletei 13 din sezonul 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data e 28 septembrie 2022 | Antena 1

Jocul de amuletă cu numărul 13 a fost o adevărată surpriză pentru chef Florin Dumitrescu, chef Cătălin Scărlătescu și chef Sorin Bontea. Cei trei au primit o provocare ce le-a dat câteva bătăi de cap.

Jurații show-ului culinar au gătit cu ingrediente care au reușit să-i pus în dificultate, însă acest lucru nu i-a oprit să facă niște preparate spectaculoase. De altfel, chef Florin Dumitrescu a primit sarcina de a face o rețetă cu homar, alge și urdă, chef Sorin Bontea a fost nevoit să gătească cu cod negru, banane și varză murată, iar chef Cătălin Scărlătescu cu calcan, dovleac și fulgi de porumb.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Care este avantajul neașteptat al amuletei 12. Chefii și-au ales ingredientele legați la ochi

Călin Căpușan este cel care le-a analizat foarte atent mâncarea. Acesta a dezvăluit că toate preparatele sunt foarte delicioase și că chefii s-au descurcat de minune la această probă dificilă, însă o singură farfurie trebuie să câștige amuleta.

„Toate cele trei farfurii au fost foarte bune, însă am ales o farfurie pe gustul meu!”, a mărturisit el.

Chef Cătălin Scărlătescu a câștigat amuleta 13 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe data de 28 septembrie 2022

Călin Căpușan a fost așteptat în platoul emisiunii cu nerăbdare de către cei trei chefi. Juratul jocului de amuletă a reușit să-i țină în tensiune pe aceștia timp de câteva clipe, până a dat verdictul final.

Mai mult decât atât, Călin Căpușan le-a făcut o „farsă” de proporții uriașe chefilor. Acesta a spus din greșeală că preparatul cu cod negru a fost pe gustul său, lucru care l-a făcut pe chef Sorin Bontea să strige de bucurie.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată după ce juratul amuletei a dat vestea că a făcut o greșeală.

„Scuze, te-am păcălit”, a spus Călin Căpușan.

Citește și: Chefi la cuțite, 27 septembrie 2022. Sammy Agopian, dezvăluiri cu lacrimi în ochi despre viața pe care a dus-o în Liban

Chef Sorin Bontea s-a ridicat de la masa juriului și a început să se plimbe prin platou, în timp ce colegii săi așteptau decizia finală. În cele din urmă, Călin Căpușan l-a declarat câștigător pe chef Cătălin Scărlătescu.

„Îmi pare rău pentru Sorin, nu cred că a făcut-o Călin intenționat”, a mărturisit chef Florin Dumitrescu vizibil amuzat.

„Terminați cu mojmoandele astea! M-au lucrat!”, a spus chef Sorin Bontea.

Tot ce trebuie să știi despre sezonul 10 Chefi la cuțite

Sezonul 10 din Chefi la cuțite aduce pe micile ecrane ale telespectatorilor un nou platou și o formulă unică. Este prima dată când show-ul are două prezentatoare, pe Irina Fodor și pe Gina Pistol.

Irina Fodor a prezentat primele ediții ale emisiunii, iar Gina a revenit în edițiile ulterioare, însoțindu-i pe concurenți și jurați până în finală. Printre noutățile care fac competiția și mai savuroasă se numără și decorurile schimbate în toate zonele de desfășurare, dar și jocurile din culise, care acum devin adevărate întreceri cu o miză foarte importantă pentru jurați.

Totodată, fiind vorba despre sezonul care sărbătorește un deceniu de succes al celor trei Chefi, invitații speciali nu vor lipsi – vizita lui Martin Jordan, sosia lui Gordon Ramsay, fiind doar unul dintre cele mai așteptate momente ale acestui sezon.

Urmărește sezonul 10 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Petre Roman i-a fascinat pe jurați cu câinele său, Thor. Ce le-a povestit concurent... Chefi la cuțite, 28 septembrie 2022. Sosia lui Gordon Ramsay și-a făcut apariția în platou. Cuvintele lui au lăsat mască...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x