Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Concurenții au mâncat sushi foarte picant. Cine a câștigat proba și un avantaj

Chefii și-au ales echipele și au aflat miza cea mare a competiției, însă greul abia acum începe. Concurenții au avut parte de un adevărat „festin”, care nu a prea fost pe gustul lor, așa cum credeau la început.

alexandra-ungureanu-cuza-lorelei-mănâncă Galerie
Chefii și-au ales echipele și au aflat miza cea mare a competiției, însă greul abia acum începe. | Antena 1

Competiția de pe Drumul Împăraților s-a mutat de data aceasta în platoul de filmare de la Chefi la cuțite. Gina Pistol a venit cu o probă „picantă” pentru cei trei chefi și echipele lor, iar cine o va câștiga o să se bucure de un avantaj considerabil.

Chef Florin Dumitrescu, chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu au aflat că trebuie să își aleagă un om din echipă care să mănânce cel mai rapid sushi picant. Cel care reușește să mănânce 25 de bucăți de sushi primul, fără să bea laptele din pahar, va obține victoria.

„Proba de avantaj e una grea din prima, ca în Asia Express”, a spus Cuza.

Citește și: Finala Asia Express 2021. Mihai Petre, confesiuni cu lacrimi în ochi despre familia lui: „Ne-a anunțat că Elwira e foarte bolnavă”

Alexandra Ungureanu, Zarug, Lorelei, Cuza, Eliza Natanticu și Cosmin Natanticu sunt cei care și-au luat inima în dinți și s-au oferit să participe la probă, dar nu înainte de a afla avantajul pe care îl oferă aceasta.

„Cel care va mânca toate cele 25 de piese sau cele mai multe va putea găti în libertate și liniștit, cu toată echipa lui. Celelalte echipe vor găti legate la mâini. ”, a mărturisit Gina Pistol.

Zarug a încercat să mai destindă atmosfera când a văzut că tensiunile și presiunea au început să își spună cuvântul. Concurentul i-a adresat câteva replici amuzante colegei sale din Asia Express, Lorelei.

„Grăsuță, ne batem în rulouri?”, i-a spus el.

Cine a câștigat proba de mâncat sushi picant în ediția specială din Chefi la cuțite

Proba „de foc” s-a dat între Alexandra Ungureanu, Cuza și Lorelei. Cei trei au încercat să mănânce cât mai multe bucăți de sushi, iar colegii de echipă i-au încurajat de la bancurile de lucru.

Situațiile dificile nu au întârziat să apară, Alexandra Ungureanu a avut parte de un incident în timp ce mânca.

„I-am dat apă, dar nu mai putea să respire!”, a spus chef Sorin Bontea.

„Efectiv m-am panicat pentru că nu puteam să respir.”, a spus ea.

Citește și: Ionuț Belei, câștigătorul Chefi la cuțite, și-a făcut o schimbare neașteptată de look. Cum arată acum și ce au zis fanii

Deși s-a simțit rău, nu a renunțat la proba. Mai mult decât atât, între Cuza și Lorelei s-a dat o luptă aprigă. Concurenta a încercat „să îl intimideze” pe finalistul Asia Express - Drumul Împăraților.

„Am mers la intimidare.”, a spus Lorelei.

Pentru a termina mai rapid bucățile de sushi, chef Florin Dumitrescu l-a învățat pe Cuza o „schemă”, care i-a nemulțumit pe ceilalți doi chefi.

Gina Pistol a anunțat că echipa lui chef Cătălin Scărlătescu este câștigătoarea pentru că Lorelei a mâncat cele mai multe bucăți de sushi.

„Am mâncat 22 de bucăți de sushi, sunt o campioană a sushi-ului”, a spus concurenta.

Chefi la cuțite, ediții speciale de ziua Antenei 1

Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumații de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor 3 ediții speciale este Gina Pistol care a revenit pe TV, după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce concurenți ai sezonului 4 din Asia Express și-au ales chefii în echipă. Care este... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce au gătit concurenții de la Asia Express-Drumul Împăraților. Cum s-au descurcat în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x