Antena Căutare

Primul mesaj al lui Mihai Petre, după ce el și Elwira au câștigat Asia Express - Drumul Împăraților

Asia Express - Drumul Împăraților, sezon 4 și-a desemnat câștigătorii. Mihai Petre și Elwira Petre au câștigat coroanele celui mai dur reality show difuzat în România. Cei doi concurenți au primit trofeul de 30.000 de euro, după ce au au ajuns primii la linia de final. Ce mesaj a transmis MIhai Petre imediat după ce o întreagă țară a aflat deznodământul unei călătorii intense.

colaj de fotografii cu mihai petre si elwira petre in finala asia express drumul imparatilor. Ei au castigat Galerie
Echipele Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător, dar doar o singură echipă se mândrește cu cele două coroane de pe Drumul Împăraților. | Antena 1/Asia Express

Echipele Cuza & Emi și Mihai Petre & Elwira au luptat cot la cot pentru marele titlu de câștigător în Finala Asia Express, dar doar o singură echipă se mândrește cu cele două coroane de pe Drumul Împăraților.

Experiența celui mai dur reality show a început cu provocări încă din momentul în care cele nouă vedetele au intrat în curse. Toți au luptat enorm pentru a duce la bun sfârșit cursele grele, însă doar două echipe au reușit să ajungă în Finală. Traseul de pe Drumul Împăraților a început în Turcia, iar cursa a continuat în Georgia, Iordania și Israel, punctul decisiv al cursei.

Ce mesaj a transmis Mihai Petre după ce el și Elwira au câștigat Asia Express sezonul 4, pe Drumul Împăraților

Mihai Petre a vorbit despre tot ce a trăit în cadrul competiției Asia Express - Drumul Împăraților:

Articolul continuă după reclamă

"Dacă în urmă cu un an cineva mi-ar fi spus că voi pleca în Asia Express, i-aș fi spus că e nebun. Ideea a prins contur datorită fetiței mele, Catinca, unul dintre cei mai mari fani ai emisiunii. Așa am ajuns să trăiesc una dintre cele mai intense experiențe din viața mea! Pentru că asta a fost atât pentru mine, cât și pentru @elwirapetreofficial această cursă nebună – una dintre cele mai importante competiții din viața noastră.

E greu să pun în cuvinte tot ce am trăit și am simțit în acele două luni pentru că este atât de intens, de puternic, de copleșitor.. Îi mulțumesc Elwirei...pentru TOT! A fost sprijin, suport și cel mai bun coechipier pe care l-aș fi putut avea vreodată. Cursa asta ne-a unit și mai tare și simt că suntem și mai puternici.

Competiția asta nu ar fi fost la un nivel atât de ridicat fără celelalte echipe din concurs. Aș vrea să îi asigur de tot respectul meu pentru că au luptat cu atâta forță și determinare, ceea ce făcut ca acest Drum al Împăraților să fie o provocare și mai mare.

ECHIPA! Toți oamenii din spatele camerelor, care au muncit non-stop și fără de care nu ar fi posibil tot acest joc, de care noi ne-am bucurat atât de tare. Marian si Adelina, cameramanul și reporterul nostru sunt și ei căștigători pentru că în realitate am fost o echipă de 4, nu doar doi.

Vă mulțumesc și vouă, tuturor celor care ne-ați fost alături și ne-ați susținut.

Acest premiu este pentru fetele noastre. Nu cred că există bucurie mai mare decât aceea de a fi un erou pentru fetițele tale.", a scris Mihai Petre.

Citește și: Ce a transmis Elwira Petre după ce a câștigat Asia Express. Mesajul emoționant al soției lui Mihai Petre: „Visați și luptați”

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În sezonul 4 din Asia Express, nouă echipe de vedete și-au depășit limitele fizice și psihice într-o cursă contracronometru prin Turcia, Georgia, Iordania și Israel. În Marea Finală a celui mai dur reality show au ajuns doar două perechi, care au demonstrat de nenumărate ori că își merită locul în ultima cursă de pe Drumul Împăraților.

Momentul în care Mihai Petre și Elwira au ajuns primii la Irina Fodor a fost cel mai așteptat de către telespectatori, dar și de către ceilalți concurenți. Vedetele au avut parte de o surpriză când au aflat că vor pleca acasă cu titlul de câștigători și premiul de 30.000 de euro.

„Dragilor, am început de mult petrecerea. Alții au și plecat, s-a făcut târziu, e noapte... (...) Felicitări sunteți câștigătorii sezonului 4 Asia Express, coroana de pe Drumul Împăraților e a voastră”, le-a spus Irina Fodor.

Citește și: Ce a scris Cuza pe internet după ce el și Emi nu au reușit să câștige Finala Asia Express sezon 4

Elwira Petre și Catinca, apariție rară la TV. Reacția micuței când Mihai i-a făcut o declarație de dragoste soției în di... Mihai și Elwira Petre au câștigat Asia Express - Drumul Împăraților. Show-ul a avut record de audiență pe toate targetur...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x