Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor făcute de concurenții de la Asia Express intrați la duel

Prima ediție specială din Chefi la cuțite i-a pus pe concurenții de la Asia Express sezonul 4 în fața unei noi misiuni dificile! După ce au terminat de gătit rețete la tigaie, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea preparatelor și unele dintre farfurii au adus surprize.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la Chefi la cuțite Galerie
Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat farfuriile dueliștilor din prima ediție specială Chefi la cuțite | Antena 1

Ediția specială din Chefi la cuțite a adus publicului o aventură culinară de proporții, iar goana după amule a fost înlocuită cu dorința de-a primi note cât mai mari din partea celor trei jurați.

După un duel în care emoțiile au atins cote uriașe, banda a început să meargă din nou și cloșurile au ajuns la Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, pentru degustare. Cei trei au analizat atent fiecare preparat făcut de către concurenții din Asia Express sezonul 4 care au intrat la duel și au dat puncte.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au făcut degustarea preparatelor de la duel, în ediția specială Chefi la cuțite

După ce s-au întrecut în rețete tradiționale, concurenții din sezonul 3 Asia Express au decis că Scărlătescu merită victoria. În bucătărie au mai rămas concurenții din echipa galbenă, dar și cei din echipa albastră. De data aceasta, Gina Pistol a lansat tuturor provocarea de-a găti rețete în tigaie și fiecare a încercat să aleagă o mâncare cu care să-i impresioneze pe cei trei chefi.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, după show

Timpul s-a scurs rapid, cloșurile au fost aranjate și banda a pornit, ducând preparatele la degustare.

„Nu e greu să gătești la tigaie, dar nici simplu. Mai ales dacă nu te pricepi să gătești, atunci e destul de complicat”, a fost de părere Sorin Bontea, în ediția specială Chefi la cuțite, din 29 noiembrie 2021.

Farfurie după farfurie, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au gustat și au analizat atent fiecare detaliu, de la textură și culoare și până la gust, ingredientele folosite și plating. Au descoperit tot felul de rețete, unele simple, altele complexe: omletă cu dulceață de bacon, friptură de porc cu sos de ceapă, pui în stil italian cu cartofi prăjiți și ouă, risotto, cârnat cu cartofi prăjiți și mujdei, chifteluțe din cartofi și pui, burger, tigaie de porc și multe alte delicii, care au surprins chefii. Au fost farfurii care au dezamăgit, dar și farfurii care s-au transformat într-o adevărată surpriză a ediției!

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Gina Pistol a revenit pe platoul de filmare, după ce a devenit mamă. Cum au reacționat chefii

Fiecare concurent de la Asia Express a primit din partea celor trei jurați o notă, ce va conta atunci când va veni momentul eliminării.

Urmărește clipul video de mai sus din prima ediție specială Chefi la cuțite de la Antena 1 ca să savurezi tot momentul degustării.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Două echipe au intrat la duel. Ce s-a întâmplat între Patrizia Paglieri și Cosmin Na... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Doi concurenți de la Asia Express au fost eliminați. Ce au dezvăluit Cuza și Emi, du...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x