Antena Căutare

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce echipă a câștigat prima probă a ediției speciale. Chef Cătălin Scărlătescu a făcut show

Emoțiile de la Asia Express - Drumul Împăraților s-au mutat în bucătăria Chefi la cuțite. Concurenții sezonului 4 și cei trei chefi au așteptat cu nerăbdare să vadă farfuriile de pe bandă, iar finalul a venit cu o victorie neașteptată și cu un show din partea lui chef Cătălin Scărlătescu.

cătălin-scărlătescu-în-trei-ipostaze-diferite Galerie
Emoțiile de la Asia Express - Drumul Împăraților s-au mutat în bucătăria Chefi la cuțite. Concurenții sezonului 4 și cei trei chefi au așteptat cu nerăbdare să vadă farfuriile de pe bandă | Antena 1

Concurenții sezonului 4 din Asia Express - Drumul Împăraților au avut parte de prima probă în care au gătit, chiar de ziua Antenei 1. Deși două echipe au primit o pedeapsă și vedetele au fost nevoite să gătească legate la mâini de un alt coleg, jurații au rămas impresionați de talentul lor culinar și au votat cea mai bună farfurie.

Emoțiile și-au simțit prezența când banda a început să meargă și a adus în fața concurenților prima farfurie. Chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au așteptat cu nerăbdare verdictul final.

Așteptarea a luat sfârșit când pe bandă și-a făcut apariția o farfurie roșie, care a adus veselie și speranțe în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Celelalte echipe nu și-au pierdut credința și au sperat la un teanc de farfurii.

Citește și: Jurnal de Chefi fără limite, episodul 6. Chef Cătălin Scărlătescu dezvăluie cum și-a format echipa: „Șase super concurenți”

Cea de-a doua farfurie a fost tot roșie, lucru care i-a demoralizat pe ceilalți.

„Nici nu mă mai uit! Eu chiar am pus suflet în mâncarea aia. Nu prea am, că de aia nu avea gust, dar am pus. (...) Măcar una”, a fost replica lui Zarug în glumă.

Ce echipă a câștigat prima probă a ediției speciale din Chefi la cuțite, din 29 noiembrie 2021

Echipa roșie s-a bucurat de o victorie glorioasă la prima probă a ediției speciale din Chefi la cuțite. Banda a adus 10 farfurii roșii, 1 galbenă, și nici măcar o farfurie albastru, lucru care l-a făcut pe chef Cătălin Scărlătescu să danseze.

„Hai, mă! Nu cred”, a spus chef Sorin Bontea.

„Băi, era greu să luăm, dar măcar o farfurie pentru moralul lor”, a mai adăugat el.

Chef Cătălin Scărlătescu a făcut show cu mișcările lui lângă banda cu farfurii de culoare roșie.

„Și de aici nu a mai fost războiul nostru. Eu m-am retras și i-am spus lui Florin în gând că așa îi trebuie dacă m-a ales. Mă dau în spate și mă uit la gâlceavă. Începe Scărlătescu, Bontea nu mai zice nimic, era negru, se făcea că nu aude, vorbea cu Emi, de parcă îl cunoștea pe Emi de o viață. Al nostru Dumitrescu vorbea cu Natanticu, găsea refugiu în el. Am pierdut rușinos”, a fost replica lui Cuza.

Citește și: Ce face Narcisa Birjaru la 4 luni după ce a câștigat Chefi la cuțite. Imaginea cu soțul ei, la care fanii au reacționat imediat

„Înțepăturile” și replicile savuroase între cei trei chefi nu au întârziat să apară.

„Gata, sunt pregătit să mă duc acasă!”, a mai continuat Zarug discuția.

„Ciorba mea a fost mai bună decât a ta”, i-a spus Maria Speranța mamei sale.

Chefi la cuțite, ediții speciale de ziua Antenei 1

Chefi la cuțite vine cu 3 ediții speciale, pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumații de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-r și Shift, Patrizia și Francy, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca, Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor 3 ediții speciale este Gina Pistol care a revenit pe TV, după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Ce au gătit concurenții de la Asia Express-Drumul Împăraților. Cum s-au descurcat în... Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Două echipe au intrat la duel. Ce s-a întâmplat între Patrizia Paglieri și Cosmin Na...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x