Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Dali de la Golden Boy Society, apariție de senzație în fața chefilor. Ce le-a povestit

Dali de la Golden Boy Society a venit în ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023, pentru a le arăta chefilor că știe să gătească. Iată ce le-a povestit chefilor despre relația cu Antonia și Alex Velea.

colaj foto cu dali de la golden boy society si florin dumitrescu la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Dali i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Dali de la Golden Boy Society are 24 de ani, locuiește în București și este de profesie artist. Pentru că și-a dorit foarte mult să-i impresioneze pe chefi, concurenta a decis să gătească o rețetă delicioasă: caracatiță grill cu scoici Saint Jacques.

Foarte încrezătoare în forțele proprii, Dali a luat cu asalt bucătăria în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. În timp ce gătea, aceasta a făcut dezvăluiri neașteptate despre viața sa.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Monica Pușcoiu l-a „păcălit” pe Florin Dumitrescu la degustare. Ce a descoperit la tartă

Deși nu are cursuri sau experiență în arta culinară, concurenta s-a decis să își încerce norocul în fața chefilor cu preparatul său.

Dali de la Golden Boy Society le-a arătat chefilor ce și-a tatuat pe corp pentru Alex Velea și Antonia, în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2023

Dali a avut o apariție de senzație în fața juraților Chefi la cuțite. După ce s-a prezentat, concurenta a dezvăluit că este „singurul băiat al lui Alex Velea care nu e băiat”, mărturisind că face parte din Golden Boy Society.

Întrebată de chef Sorin Bontea cum a ajuns să colaboreze cu Alex Velea, concurenta i-a povestit întreaga situație: „I-am dat un mesaj pe Instagram, i-am pus o piesă a mea acolo, i-a plăcut și m-a chemat.”

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Sandu Cocoșatu’ a făcut dezvăluiri ce au adus lacrimi în ochii chefilor

Dali le-a arătat juraților tatuajele pe care le are. Mai mult decât atât, aceasta și-a tatuat pe gât ziua de naștere a lui Alex Velea, iar pe picior ziua de naștere a Antoniei.

„Chiar așa de apropiați sunteți?”, a întrebat-o chef Cătălin Scărlătescu.

„Da!”, a fost răspunsul ei.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol. Marius Elisei i-a surprins pe chefi cu dezvălu... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Puya și Melinda au făcut show în bucătărie. Ce confesiuni neașteptate a făcut artistul...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x