Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Ce farsă i-au făcut chefii Ginei Pistol. Marius Elisei i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale

Chefii i-au făcut o farsă de zile mari Ginei Pistol în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Prezentatoarea TV s-a speriat când i-a auzit pe jurați țipând, iar camerele de filmat au surprins totul. După acest moment, Marius Elisei i-a surprins pe chefi cu dezvăluirile sale.

colaj foto cu gina pistol, florin dumitrescu si catalin scarlatescu si poza cu sorin bontea la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Chefii i-au jucat o farsă savuroasă Ginei Pistol, la Chefi la cuțite | Antena 1

Gina Pistol a avut parte de o sperietură de proporții în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Înainte de a juriza preparatul lui Marius Elisei, chefii i-au făcut prezentatoarei TV o farsă de neuitat.

Chef Sorin Bontea și chef Forin Dumitrescu au mimat o serie de accidentări în platoul show-ului culinar, folosindu-se de un deget fals, dar și de o mână. Țipetele celor doi jurați au făcut-o pe Gina Pistol să își facă apariția imediat.

„Am rămas fără deget!”, a strigat chef Florin Dumitrescu.

Citește și: Cum arată familia Ninei Hariton, singura femeie de la Chefi la cuțite care a primit trei cuțite de aur. Are o fiică superbă

„Medic, medic!”, a spus chef Cătălin Scărlătescu, intrând în jocul colegului său.

Gina Pistol a tras o sperietură de zile mari, după ce chefii i-au făcut o farsă în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite

Gina Pistol a intrat îngrijorată în platoul chefilor pentru a le oferi ajutor, însă a avut parte de o surpriză.

„Ce ați pățit? M-am speriat de mi s-a rupt degetul”, a întrebat prezentatoarea TV, înainte ca chef Cătălin Scărlătescu să arunce cu mâna falsă către ea.

„Bine că nu mai ești gravidă!”, a spus chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Cătălin Scărlătescu a fost „deranjat” de atitudinea colegilor săi. Ce a zis despre Andrei Bobirci

Reacția Ginei Pistol a generat hohote de râs în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Jurații s-au amuzat copios alături de prezentatoarea TV, care le-a arătat un nou truc.

Marius Elisei, celebru pe TikTok, i-a surprins pe jurați cu dezvăluirile sale, la Chefi la cuțite

Apoi, ușile s-au deschis și în platou și-a făcut apariția Marius Elisei, un tânăr devenit cunoscut pe TikTok. Acesta a povestit cum a început pasiunea sa pentru mediul online, cu ce se ocupă, de ce s-a mutat la București, dar și care este secretul pentru a deveni celebru și apreciat.

Mai mult decât atât, acesta a surprins din plin atunci când a mărturisit că a întâlnit-o pe Kim Kardashian. Află mai multe detalii urmărind clipul video de mai sus din ediția a 4-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Cine a câștigat amuleta. Ce preparat a ales Ilona Brezoianu, după ce a făcut show la de... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Dali de la Golden Boy Society, apariție de senzație în fața chefilor. Ce le-a povestit...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x