Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Puya și Melinda au făcut show în bucătărie. Ce confesiuni neașteptate a făcut artistul

Puya și Melinda, concurenții de la America Express, au făcut show total în bucătăria Chefi la cuțite. Cei doi au venit să le facă o surpriză juraților, în mod special lui chef Cătălin Scărlătescu, în ediția 4 din sezonul 11 al show-ului culinar de pe 3 aprilie 2023.

colaj foto cu puya, puya alaturi de melinda si de catalin scarlatescu si sorin bontea, la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Puya a făcut dezvăluiri surprinzătoare în ediția a 4-a a emisiunii Chefi la cuțite, sezonul 11 | Antena 1

Puya și Melinda, concurenții de la America Express, au făcut senzație cu apariția lor spectaculoasă din ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023. Cei doi au pășit în bucătărie cu multă voie bună și chef de glume.

Preparatul pe care l-au pregătit artistul și soția lui este unul foarte cunoscut la noi în țară: chifteluțe marinate cu piure de cartofi. Aceștia s-au decis să îl surprindă pe chef Cătălin Scărlătescu, colegul lor de pe Drumul Aurului, cu o rețetă specifică României.

Citește și: Chefi la cuțite, 28 martie 2023. Jean Gavril și Dinu, fratele lui, au făcut show în bucătărie. Ce au pregătit pentru Scărlătescu

„Sunt ultima generație de pionier. La noi se făcea ciorbă din gheare de pui. Nu exista să ai figuri la mâncare”, a dezvăluit Puya.

Ce s-a întâmplat când Melinda și Puya au ajuns în culise alături de chefi, în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2023

Chef Cătălin Scărlătescu, chef Florin Dumitrescu și chef Sorin Bontea au rămas cu gura căscată când au văzut că în fața lor își fac apariția Melinda și Puya. Nici bine nu ai intrat în platou că au primit o avertizare de la colegul lor din America Express.

„Să nu dați din casă!”, le-a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Chef Sorin Bontea nu s-a putut abține și l-a dat de gol pe colegul său de la masa juriului: „Să vi-l spun pe Scărlătescu. De fapt, cred că-i de bine. Au mai fost și alții pe aici, tot din America Express, doar pe voi v-a îmbrățișat.”

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să meargă

Întrebați despre experiența de pe Drumul Aurului, Puya a oferit o replică care a stârnit hohote de râs: „Am descoperit cearta pe buze și din priviri.”

A fost periculos, era să rămân fără lanț. Gradul ăsta de infracțiune și violență nu există în România. La noi poți să te plimbi pe stradă la 3 dimineața și nu ți se întâmplă nimic.”, a mai povestit artistul.

După ce au primit cuțitul de argint al prieteniei, Melinda și Puya au mers în culise alături de chefi unde au povestit despre aventura din America Express.

Melinda, tatuajul care nu s-a văzut la America Express. Cum a apărut soția lui Puya în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2023

Melinda a făcut furori pe micile ecrane cu apariția sa impecabile din ediția 4 a sezonului 11 Chefi la cuțite de pe 3 aprilie 2023. Soția lui Puya a îmbrăcat o ținută care i-a scos în evidență atuurile fizice, în mod special talia de invidiat și picioarele subțiri.

De asemenea, un detaliu nu a trecut neobservat. Melinda a purtat o pereche de sandale care i-au lăsat la vedere tatuajul de pe laba piciorului pe care telespectatorii nu l-au văzut la America Express.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Dali de la Golden Boy Society, apariție de senzație în fața chefilor. Ce le-a povestit... Cât costă cozonacul făcut de chef Cătălin Scărlătescu. Cu cât vinde preparatul pentru masa de Paște...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x