Antena Căutare

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Raluca Gheorghe i-a impresionat pe chefi cu preparatul său și povestea de viață. Ce a gătit

Raluca Gheorghe este concurenta care i-a impresionat pe chefi cu preparatul său senzațional și povestea de viață în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023.

colaj foto cu raluca gheorghe, familia ei si poza cu florin dumitrescu, la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Raluca Gheorghe a gătit o super rețetă de macarons la Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Sezonul 11 Chefi la cuțite a adus pe micile ecrane ale telespectatorilor concurenți cu povești neașteptate de viață și preparatele fabuloase. Raluca Gheorghe se numără printre cei care au reușit să-i cucerească pe jurații show-ului culinar cu ceea ce a gătit.

Concurenta are 32 de ani, locuiește în Germania alături de familia ei și este, de profesie, creator digital. Aceasta a venit la Chefi la cuțite cu o rețetă de macarons, un preparat care i-a luat prin surprindere pe cei trei chefi.

„Ce e asta? Macaronsul ăsta nu a fost făcut aici. E imposibil să-l faci aici! N-ai timp să-l usuci. L-a cumpărat de undeva, n-au cum să fie făcuți aici. Asta e mână de patiser! Sunt cumpărate”, a specificat chef Florin Dumitrescu.

„Nu știu dacă a avut timp să-l facă”, a mai completat chef Sorin Bontea.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Nina Hariton, prima femeie care a primit trei cuțite de aur! În ce echipă a ales să meargă

Juraților nu le-a venit să creadă că Raluca Gheorghe a reușit să facă macarons într-un timp atât de scurt. Preparatul concurentei a primit o mulțime de laude din partea celor trei chefi.

Raluca Gheorghe, povestea de viață care i-a impresionat pe chefi. Ce a dezvăluit în ediția 4 din sezonul 11 Chefi la cuțite, de pe 3 aprilie 2023

Nu doar că i-a cucerit pe chefi cu farfuriile sale, ci Raluca Gheorghe a reușit să câștige simpatia publicului cu felul său carismatic și povestea de viață. Concurenta le-a dezvăluit juraților că este mamă a 5 copii.

„Povestea cu macarons a început acum 5 ani când eram însărcinată cu al treilea copil. Eram însărcinată, nu mâncasem macarons până atunci, iar în perioada sarcinii vedeam peste tot macarons. Am cumpărat, am gustat, mi-au plăcut și m-am ambiționat să fac și eu. Am locuit în Germania 10 ani, am fost mămică mai mult. Soțul era cel care lucra. Era șofer pe tir. Pleca mult de acasă.”, a povestit Raluca Gheorghe.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 martie 2023. Sabina Verișan a dezvăluit că mănâncă des carne crudă. Cum au reacționat jurații

Întrebată despre micuții săi, concurenta a mărturisit drama prin care a trecut. Aceasta a spus cu lacrimi în ochi că și-a pierdut unul dintre cei 5 copii: „Din păcate, nu am 5. Prima fetiță nu mai este. Ea s-a născut bolnavă. Ea a murit la aproape 5 anișori. Deja aveam 2 copii, cu al patrulea eram însărcinată când am pierdut-o pe Claudia. Am născut-o cu diagnosticul de hidrocefalie și a fost operată la 2 luni. Au urmat mai multe intervenții, a fost dureros. Cel mai dureros e atunci când facem poze de familie, iar ea lipsește”

Chefii au amuțit la drama Ralucăi Gheorghe. Aceștia au încercat să o încurajeze pe concurentă.

În urma jurizării, Raluca Gheorghe a primit 3 cuțite din partea juraților.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Noua dinamică din ringul culinar aduce astfel încă o miză cu greutate în show-ul Chefi la cuțite: toate amuletele care sunt câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, pot reveni unuia dintre cei trei Chefi, în urma bătăliei finale.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPlay.

Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Gina Pistol a anunțat ce rival vor avea chefii în bucătărie. Ce bonus uriaș aduce amule... Chefi la cuțite, 3 aprilie 2023. Stelian Nistor, ingredientul neobișnuit pe care l-a pus în farfurie. Cum au reacționat ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x