Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în ultimele momente ale probei de gătit. Ce a anunțat

În ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, jurații s-au întrecut din plin în amulete. În ultimele momente din proba de gătit, Cătălin Scărlătescu a anunțat ce bonus pune în joc.

catalin scarlatescu in bucataria chefi la cutite Galerie
Liderul echipei mov a „lovit” în echipa verde și în cea mov, în ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Irina Fodor și-a făcut apariția în bucătăria emisiunii „Chefi la cuțite” și a anunțat că, de data aceasta, ruleta ingredientelor este cea care dictează tema de gătit pentru cel de-al unsprezecelea battle.

Totuși, surpriza a fost mare atunci când Elena Matei, Ciprian Antone și Andra Mihail au învârtit pe rând ruleta și au „ales” ingrediente interesante, precum gorgonzola, trufe și lapte condensat.

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

Inedita combinație nu prea i-a încântat pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, dar fiecare a decis să dea tot ce are mai bun și să pregătească o farfurie impresionantă pentru juriul format din membrii Găștii Zurli.

Plini de emoții, concurenții s-au apucat de gătit, dar tensiunea din bucătărie a atins cote maxime și acest lucru s-a văzut și în numeroasele momente tensionate care au apărut de-a lungul probei.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

Chiar cu șaptesprezece minute înainte de finalul timpului de gătit pentru al unsprezecelea battle, Cătălin Scărlătescu a apăsat butonul roșu și a dat alarma în bucătăria „Chefi la cuțite”, anunțând ce super amuletă are de gând să folosească.

Cătălin Scărlătescu la „Chefi la cuțite”

Cătălin Scărlătescu a folosit o amuletă la „Chefi la cuțite”

Așa cum era de așteptat, concurenții s-au panicat, au ridicat curioși privirile și au sperat că „lovitura” nu este una prea dură. Însă speranțele lor s-au cam năruit atunci când liderul echipei mov a anunțat despre ce este vorba.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Sorin Bontea a spart bomba! Ce amulete a găsit înăuntru

„Stop joc! Alege un interval de 15 minute în care membrii din celelalte echipe să gătească în echipă, folosind o singură mână”, a zis liderul echipei mov.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Victorina Matveev a fost trimisă la perete de către Sorin Bontea. Ce a urmat... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x