Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Degustare plină de surprize după duel. Ce farfurie nu au înțeles chefii

Echipa mov și cea albastră au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. La finalul timpului de gătit, chefii au făcut degustarea farfuriilor și au avut parte de o surpriză uriașă.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu degustand farfuriile din duelul de la „Chefi la cuțite” Galerie
Chefii au degustat cu multă atenție farfuriile concurenților intrați la duel, în ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

Ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” a adus o doză importantă de adrenalină atât pentru concurenți, cât și pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

De data aceasta, echipa mov și cea albastră au intrat la duel și au primit o temă de gătit ce i-a surprins pe toți.

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au fost surprinși de farfuriile concurenților intrați la duel

Sorin Bontea a părut să aibă norocul de partea lui, în ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”. Încă de la începutul celui de-al unsprezecelea battle, acesta i-a surprins pe toți atunci când a ales să spargă bomba. Bucuria a fost mare atunci când a descoperit două amulete extrem de puternice, ce îi permit să își mărească echipa.

În timp ce concurenții se consultau în privința rețetelor pe care le-ar putea găti cu gorgonzola, trufe și lapte condensat, liderul echipei verzi a apăsat butonul roșu și a folosit o amuletă prin care a pus bețe în roate adversarilor săi.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă inedită de tiramisu,Florin Dumitrescu a ales să pregătească un sufleu, în timp ce ehipa mov a făcut o rețetă de paste. La final, banda de foc a adus o victorie controversată pentru echipa verde, fiindcă celelalte echipe au fost de părere că tema nu a fost respectată.

chefii in platoul emisiunii chefi la cutite

Jurații „Chefi la cuțite” au degustat farfuriile și au avut parte de surprize

Intrate la duel, echipa albastră și cea mov au fost nevoită să se întreacă în fel și fel de rețete savuroase, pentru a evita eliminarea.

De data aceasta, concurenții au primit câte un coș plin cu ingrediente, cu care au fost nevoiți să pregătească o mâncare gustoasă. La finalul timpului de gătit, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătăln Scărlătescu au degustat farfuriile și au avut parte de numeroase surprize.

Una dintre farfuriile care i-a uimit a fost cea pregătită de Ștefan Borleanu, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu. Acesta a gătit rapane în sos de roșii la cuptor, noisette de sfeclă, chipsuri de busuioc, spumă de sfeclă și pâine prăjită.

Florin Dumitrescu a apreciat rețeta, mai ales că el este un mare fan al rapanelor. Sorin Bontea, în schimb, a fost de părere că scoicile și sfecla nu „sunt din același peisaj”.

Apoi, jurații emisiunii „Chefi la cuțite” au găsit sub cloșuri și pară fiartă în vin, caracatiță cu piure de țelină, tartar de somon, curcat umplut și ratatouille de legume, dar și alte rețete.

După ce au degustat, aceștia au acordat puncte, în funcție de gust, aspect și combinația de ingrediente.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții.

La finalul fiecărei ediții te așteptăm pe www.a1.ro ca să descoperi detalii din culise, într-un nou episod „Speak@cuțite”! Iată mai jos ce ai ratat în episodul anterior:

Dacă vrei extra porție de distracție nu rata azi un nou episod​ din „Speak@cuțite”, pe www.a1.ro!

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Duelul a dus concurenților o probă cu ingrediente neașteptate... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a pierdut încă un concurent...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x