Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Duelul a dus concurenților o probă cu ingrediente neașteptate

După ce au pierdut cel de-al unsprezecelea battle din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, echipa mov și cea albastră au intrat la un duel ce le-a adus o temă de gătit destul de complicată.

Dorin Voiasciuc în bucătăria chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Echipa mov și cea albastră au intrat la duel, în ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite” | Antena 1

În ediția 40 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au gătit rețete folosind trufe, gorgonzola și lapte condensat.

Ce trebuie să gătească concurenții în cel de-al unsprezecelea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”

Sorin Bontea a ales să facă o rețetă inedită de tiramisu, în timp ce Florin Dumitrescu a decis să pregătească un sufleu. Echipa mov a făcut o rețetă de paste care a impresionat încă de la început prin aspect, dar la degustare însă, părerile au fost destul de împărțite.

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Cine a fost eliminat. Cătălin Scărlătescu a a pierdut încă un concurent

Cei care au făcut degustarea au fost actorii din Gașca Zurli. Aceștia au analizat atent nu doar gustul, ci și aspectul și, mai ales, modul în care trufele, laptele condensat și brânza gorgonzola au fost armonizate în farfurie. La final, banda de foc a arătat că cea mai bună farfurie a fost cea pregătită de echipa verde a lui Sorin Bontea, așa că cei albaștri și cei mov au intrat la duel.

De data aceasta, în cel de-al unsprezecelea duel din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, concurenții trebuie să gătească rețete sănătoase cu produse bio.

vincenzo aiello si narcisa birjaru la chefi la cutite

Vincenzo Aiello și Narcisa Birjaru au intrat la duel

Irina Fodor i-a surprins pe toți atunci când a anunțat

Citește și: Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Ce echipă a fost acuzată că nu a respectat tema. Gașca Zurli a degustat farfuriile

Unii s-au bucurat, în timp ce alții au început să aibă emoții tot mai mari, atunci când au descoperit despre ce combinație inedită este vorba. Totuși, ca să evite riscul eliminării în ediția 40 din sezonul 9 „Chefi la cuțite”, fiecare a încercat să dea tot ce a avut mai bun, ca să-i impresioneze pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 40 din sezonul emisiunii „Chefi la cuțite” ca să descoperi tot momentul.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu și-au ales trei echipe puternice alături de care luptă pentru a ajunge în finală.

Înarmați cu amuletele pe care le-au câștigat, cei trei chefi vor recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show plin de răsturnări de situație, momente tensionate și surprize de proporții. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, înfruntă emoții uriașe și speră să ajungă până în marea finală, când se va afla cine este câștigătorul „Chefi la cuțite” sezonul 9.

Vezi edițiile integrale pe AntenaPlay!​

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1.

Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Verdict controversat adus de bandă. Ce acuzații a primit echipa câștigătoare... Chefi la cuțite, 30 mai 2021. Degustare plină de surprize după duel. Ce farfurie nu au înțeles chefii...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x