Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Mihaela Zahariea s-a înfuriat când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. Ce s-a întâmplat la duel

Mihaela Zahariea s-a înfuriat în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023, când a auzit ce îi cere Stelian Nistor. De asemenea, Florin Borșaru a făcut un gest neașteptat pentru fratele său, George Borșaru.

colaj foto cu stelian nistor, poza cu el si maria zahariea, george si florin borsaru, poza cu mihaela zahariea la chefi la cutite sezonul 11 Galerie
Stelian Nistor și Mihaela Zahariea au avut un schimb neașteptat de replici în ediția 29 a emisiunii Chefi la cuțite sezonul 11 | Antena 1

Echipa roșie și echipa gri au intrat la duel în ediția 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023. Pentru prima data în sezonul 11, Chef Cătălin Scărlătescu și concurenții săi au obținut victoria.

Gina Pistol a venit cu o veste neașteptată la proba individuală. Așadar, membrii celor două echipe au aflat că trebuie să gătească un preparat cu sos, însă lucrurile s-au complicat atunci când au fost puși să extragă bilețele dintr-un bol.

Strategiile de la duel nu au întârziat să apară. Florin Borșaru a extras numărul 1 și a făcut un gest neașteptat pentru fratele său, George Borșaru. Acesta i-a dat sarcina de a face un sos de roșii.

Citește și: Chefi la cuțite, 16 mai 2023. Mihaela Zahariea i-a lăsat mască pe toți când a zis ce „secret” ascunde. Ce a povestit concurenta

„Ce te iubesc eu, dar ce-o să te iubească mă-ta!”, i-a spus George Borșaru.

„Mama o să fie mândră de amândoi!”, a fost replica Ginei Pistol.

Mihaela Zahariea s-a enervat pe Stelian Nistor în ediție 29 din sezonul 11 Chefi la cuțite de pe 30 mai 2023

La duel, Stelian Nistor și Mihaela Zahariea au avut parte de un schimb de replici acide. Concurentul i-a cerut colegei sale să-i dea un sos ușor de făcut, însă aceasta s-a decis să aleagă pentru Luna Morgaciova.

„Trebuia să-mi dai mie Tzatziki, mă! Păi e corect? Nu e corect”, a spus el.

„Cum să îți dau ție?”, a întrebat concurenta.

Așadar, pentru că a rămas ultimul fără sos, Stelian Nistor a primit muștarul din partea Ginei Pistol.

„Și am rămas eu ultimul. A fost muștarul”, a mai dezvăluit concurentul.

Citește și: Chefi la cuțite, 24 mai 2023. Florin Dumitrescu s-a supărat pe Stelian Nistor. Ce a făcut concurentul

„Nu, deci mai stătea și lângă mine Stelian. E insistent. Eu mă mut că ne luăm la bătaie! (...) Sunt drăguță până nu mai sunt drăguță. Am o limită și cedez nervos mai ales când văd că ești îngrozitor de încăpățânat și nu vrei să înțelegi jocul. Știu că e nou venit și că îi trebuie un pic să se adapteze, dar dincolo de asta nu mă interesează pentru că el are experiență, e bucătar cu experiență”, a mărturisit Mihaela Zahariea.

„Cum vrea el să-i dau lui Tzatziki? Nu e sănătos la cap, sar pe el!”, le-a mai spus concurenta celorlalți colegi din echipa gri.

Așadar, Mihaela a decis să-i dea Lunei Morgaciova un sos ușor de făcut pentru că nu are experiența lui Stelian Nistor în bucătărie.

Tot ce trebuie să știi despre Chefi la cuțite, sezonul 11, de la Antena 1

Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu vor avea la fiecare joc de amuletă un adversar care va munci din greu la cel de-al patrulea banc de lucru pentru a le încurca planurile.

Astfel, în noul sezon Chefi la cuțite, ce va putea fi urmărit pe Antena 1 și AntenaPLAY, luptele pentru amuletă se vor da în 4. La fiecare confruntare, Chefii vor avea câte un nou oponent. Degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Toate amuletele care vor fi câștigate, de-a lungul audițiilor, de către ceilalți competitori, vor fi depozitate într-un seif, acestea reprezentând premiul care va putea reveni unuia dintre cei trei Chefi în urma bătăliei finale.

Competiția este condimentată și de momentul jurizării preparatelor pentru amuletă: degustarea o va face un invitat celebru, care va decide câștigătorul fără să știe cui aparține farfuria aleasă. Fiecare înfruntare culinară va fi jurizată de o altă vedetă, cei trei Chefi confruntându-se cu riscul ca amuleta să fie acordată celui de-al patrulea adversar.

Urmărește sezonul 11 Chefi la cuțite pe Antena 1 sau AntenaPLAY.

Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Cine a câștigat battle-ul opt. Ce verdict neașteptat a adus banda: „Era ceva incredibil!”... Chefi la cuțite, 30 mai 2023. Florin Borșaru a fost salvat de la eliminare de chef Sorin Bontea. Ce au filmat camerele î...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x