Antena Căutare

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Banda a adus o surpriză uriașă pentru concurenții Asia Express. Ce echipe au intrat la duel

Ediția specială de Chefi la cuțite din 30 noiembrie a adus noi jurați, care au savurat cu plăcere preparatele main course ale concurenților Asia Express - Drumul Împăraților. Echipa de la Prețul cel bun a analizat în amănunt farfuriile și a dat verdictul.

sorin-bontea-concurenții-asia-express-farfuria-roșie-pe-bandă Galerie
Ediția specială de Chefi la cuțite din 30 noiembrie a adus noi jurați, care au savurat cu plăcere preparatele main course ale concurenților Asia Express - Drumul Împăraților. | Antena 1

Banda din cea de-a doua ediție specială de Chefi la cuțite a adus o surpriză uriașă concurenților și celor trei chefi. Pulsul a început să crească când primele farfurii și-au făcut apatiția, iar emoțiile și-au spus cuvântul.

„A început nebunia”, a spus chef Florin Dumitrescu.

Înainte a intra prima farfurie, chef Sorin Bontea și-a liniștit echipa prin câteva cuvinte de încurajare: „Astăzi a fost foarte bine, o farfurie frumoasă, cea mai frumoasă!”

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Prima reacție a chefilor când au ajuns pe platoul de filmare. Ce culori au tunicile

„I-am lăudat pe ai mei. Au gătit chiar foarte bine. Acum să vedem ce gusturi au avut dragii noștri colegi”, a mai adăugat el, vizibil mândru de echipa lui.

Pentru a mai destinde atmosfera din platou, Cosmin Natanticu și chef Florin Dumitrescu au făcut un pariu. Juratul Chefi la cuțite i-a propus să își facă același tatuaj ca al lui, iar concurentul a acceptat fără ezitare.

Cine a câștigat proba și ce echipe intră la duel în cea de-a doua ediție specială din Chefi la cuțite

Concurenții au așteptat cu emoție să vadă prima farfurie de pe bandă, care a fost una roșie, lucru care i-a făcut să creadă că istoria se repetă.

„Deci când am văzut prima dată farfuria asta roșie, am zis că nu e adevărat și nu se poate ca din nou să ne bată ei. Zici că trăiam ziua de ieri, ziua cârtiței. Din nou acelaşi scenariu, începem cu farfuria roșie și apoi o să intre încă 7”, a fost replica Elwirei.

Speranța a revenit în echipa galbenă când au văzut că următoarele farfurii de pe bandă sunt ale lor. Banda a adus o surpriză uriașă pentru concurenții Asia Express la final: 5 farfurii albastre, 5 farfurii galbene și o singură farfurie roșie.

Citește și: Chefi la cuțite, 29 noiembrie 2021. Chefii au făcut degustarea rețetelor făcute de concurenții de la Asia Express intrați la duel

Toate cele trei echipe intră la duel pentru că a existat o egalitate între farfuriile galbene și farfuriile albastre. Chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu trebuie să aleagă două persoane pe care să le trimită la duel cu echipa roșie.

„Acum cea mai stresantă și frumoasă treabă este că ăștia doi sunt la egalitate. Să nu fie răul rău, să fie răul bun. Acum e mai frumos că sunt 2 de la Bontea, 2 de la Dumitrescu și 5 de la mine”, a spus chef Cătălin Scărlătescu.

Despre edițiile speciale Chefi la cuțite, difuzate pe 29 și 30 noiembrie și 1 Decembrie

Chefi la cuțite vine cu trei ediții speciale pe 29 și 30 noiembrie, dar și pe 1 Decembrie, de la ora 20.30. Concurenții ediției speciale vor fi concurenții din Asia Express sezonul 4, care vor fi îndrumați de chef Sorin Bontea, chef Cătălin Scărlătescu și chef Florin Dumitrescu, de-a lungul unei aventuri culinare.

Elwira Petre, Zarug și Lorelei, Connect-R și Shift, Patrizia și Francesco Paglieri, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Alexandra Ungureanu și Anca (mama sa), dar și Emi și Cuza sunt concurenții care vin să demonstreze că gătitul nu este un domeniu străin lor.

Prezentatoarea celor trei ediții speciale este Gina Pistol, care a revenit pe TV după ce a devenit mămică pentru prima oară.

Degustătorii sunt și ei aleși pe sprânceană: Își vor face apariția echipa de la Prețul cel bun, în frunte cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, Nea Mărin și familia, dar și concurenți Asia Express din sezoanele precedente.

Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Degustare plină de surprize după proba de main course. Ce au spus jurații despre far... Chefi la cuțite, 30 noiembrie 2021. Cosmin Natanticu s-a accidentat, după ce a vrut să-și saboteze soția. Mănușa i-a lua...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x